ARTE POP comencen la gravació del seu primer treball



El grup castellonenc ARTE POP, trio format per Paco Vila (guitarra i veu), Pere Safont (baix i coros) Jaume Tárrega (batería i coros) ha començat a gravar el que serà el seu primer treball, aquest estarà composat de deu temes propis i vora la llum cap al mes d'octubre.

Arte Pop es una banda  molt jove dins l'escena musical, però al mateix temps els seus membres, son ja veterans dins l'escena mod. Tant Paco Vila com Pere Safont han sigut dos de les referències que ha tingut la capital de la Plana en aquest gènere musical.

Junts formaren Los Invasores a principi dels anys 90, abans de que Paco entrara a formar part com baixista de Los Flechazos, la banda liderada por Alejandro Díez  referència estatal mod. per la seva banda, Pere Safont fou un dels creadors de Los Búhos, el millor representant a Castelló d'aquest génere, també ha alternat les seves funcions com a  guitarrista i baixista en bandas posteriors com Motel o Club964. Per la seva banda, Jaume Tárrega ha esta mes vinculat al món del jazz.

De l'estil de la banda, doncs ens podem fer una idea, power pop i revival mod, que de ben segur no defraudarà, haurem d'estar atents a l'eixida al carrer d'aquest primer treball. 




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew