DAVID CORIO Jazz, Soul i Reggae en imatges

David Corio va néixer l'any 1960 a Londres (Anglaterra), començà la seva carrera cap a l'any 1978 treballant per a New Musical Express seguit de The Face, Time Out i Black Echoes fotografiant multitud de músics, més tard ha treballat com a freelance diaris i publicacions com Daily Telegraph, The Times o el segell discografic de Dancehall i Reggae, Greensleeves Records.
Les seves obres han estat exposades en nombrosos museus d'arreu del món com el Special Photographers Gallery a Londres, Jack Shainman Gallery a Nova York, Number One Gallery a Dublin ademés de ciutats com Osaka, al Xapó, Italia i Hong Kong.
En relació a la música i els segells discogràfics ha treballt per a Greensleeves Records,VP Records, Heartbeat Records, Universal Music Group, EMI i Island Records.
A continuació algunes de les seves fotografies, moltes d'elles incloses al treball sobre musics negres publicat  a The Black Chord, treball editat l'any 1999 per Universe, amb textos signats per l'escriptora, periodista i música Vivien Goldman.


http://davidcorio.com/














Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew