PENGUIN, La marca del pingüí

La firma Penguin fou creada per Abbo Pederson, comercial a una tenda roba interior de Minnesota l'any 1955, després d'un viatge de vendes a Nova York, aquest va decidir entra dins d'un bar local, al eixir agafà el carrer equivocat i es donà de cara amb una tenda d'un taxidermista, allí va comprar un pingüí disecat al que posà per nom Pete.

Durant  el viatge de tornada va tindre un petit incident a l'avió colpejant el cap del pingüí, on una de les assistents  de vol,  l'ajudà a posar-li una corbata al temps que feia bromes amb el fet d'inmortalitzar aquesta imatge i estampar-la en alguna de les seves camises.


Ja de volta a la seva ciutat Pederson, gran aficionat al golf, es posà a crear el que va ser la primera linea de roba de la firma del pingüí, la Golf Munsingwear, des de llavors la marca no deixà de creixer, fins l'any 2003 on tingué un repunt de demanda i es re-llançà la Original Penguin Golf Mainswear.
Des de Clint easwood fins a Frank Sinatra, varen utilitzar aquesta linea.


Clint Eastwood

Figures com Arnold Palmer o el millor golfista de tots els temps, el gran Jack Nicklaus, es declararen fans incondicionals de la marca. Dels camps de golf als Country clubs americans, convertint-se en icono de la moda masculina.

A hores d'ara la marca forma part de l'estil estil retro, degut al re-naixement que va tindre la marca en ser adquirida per Perry Ellis, qui va revisar vells dissenys per llanaçar-los de nou, amb alguna petita variació.



Jack Nicklaus
"Seve" Ballesteros






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew