NY SKA-JAZZ ENSEMBLE

Amb motiu de la gira estatal en la que es troben inmersos, ens acostem un poc a les arrels d'aquesta banda que fusiona el Ska i el Jazz i que s'han convertit en tot un referent d'aquest estil.


Spanish StateTour 2012
27 de juliol: Gandia (La Safor) PPCC
28 de juliol Enclave de Aguas, Soria (Espanya)
29 de juliol Segovia, (Espanya)
30 de juliol Sevilla, (Espanya)
31 de juliol Alacant (L'alacantí) PPCC
1 d'agost Sala Loco, Valencia (l'Horta) PPCC
2 d'agost Tarragona (Tarragonés) PPCC
3 d'agost Vitoria, (EH)
4 d'agost Bilbao, (EH)
5 d'agost Garrinada Festival, Barcelona (Barcelonés) PPCC
6 d'agostruta 77, Madrid, (Espanya)
7 d'agost Aturuxo, Vigo, (Galiza)
8 d'agost Gruta 77, Madrid, (Espanya)


La història de NYSJE començà l'any 1993 durant la gira Skavoovie dels Toasters del quals Freddie "Rocksteady" Reiter (saxofonista experimentat) i Rick Faulkner (trombonista) en formaven part, en aquella gira anaven acompanyats o acompanyaven als Skatalites, Special beat i Selecter .
El teclista dels Toasters Cary Brown, a la vegada acompanyava als mítics Skatalites en aquella gira, influenciats pel vells musics jamaicans, una extensa base skatalitica i una gran fomació musical per part de tots els seus membres, el resultat no podia ser millor i el  que va començar com un projecte paral.lel, s'ha consolidat com una de les millors bandes de Ska amb una extensa carrera musical.
Així doncs el grup esta format per membres dels Toasters, Skoflaws i Skatalites, compten amb 11 discos a la seva discogràfia entre directes, recopilatoris i discos d'estudi, ademés de nombroses aparicions en gran quantitat de recopilatoris del gènere.

http://newyorkskajazzensemble.com












Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew