A la cabina de l'Allnighter BORJITA PALMIERI




Llueix uns cabells que riute tu de Marcia Griffith als anys 70, de ben segur hagueren sigut l'enveja de molts negres a qualsevol club de soul als anys 60 i per supost 100% natural, com ell mateix. A les seves festes es pot trobar lo millor de la faradula castellonenca i rodalies (Exceptuant a la familia Fabra),  des de la capital de La Plana, el vocalista del grup d'Ska Bandits i selecter, el gran Doctor Palmieri.


- Quants anys portes mostrant la teva música al món?quina va ser la primera vegada i on?
Bufff, és difícil saber exactament els anys que fan, lo que si que recorde és la 1era vegada (o una de les 1eres, impossible oblidar.la, jajaja) va ser en un bar a Castelló, davant de l'escola d'arts, al propietari li van pegar una pallissa perquè tenia diversos deutes pendents i se'ns va ocórrer aquesta genial idea, la 1era punxada i EN CASSETTE!!!!!! Per a variar es van quedar sense cerveses!!!


- Quin o quins formats de reproducció prefereixes a les teves sessions?
Doncs personalment el vinil, encara que per diverses raons i segons la temàtica de la festa en algunes punxades per a mi és preferible portar cd´s, per tota la quantitat de música que tinc en aquest format i que en gran part és fruit de "LA LOLA" (en homenatge a cicatriz, garito que vaig regentar durant uns 5 anys, des de 2006 fins al 2011, aprox.). D'altra banda açò de baixar-me música no va molt amb mi...

- Quin es l'estil principal a les teves punxades? es l'únic o també t'introdueixes en altres terrenys?
Doncs en general com a resident el Dr. Palmieri intenta tindre el remei per a tots els mals, per a açò cal barrejar una gran quantitat de barbitúrics de clàssics del punk i del rock´n roll amb les injeccions letals carregades dels ritmes més negroides, una vegada es fà el tractament amb aquestes terapies... "si no puc ballar, aquesta no és la meua revolució" (Emma Goldman)

- Quina ha sigut l'experiència més significativa o el millor record de tots aquestos anys?
 Es difícil l'experiència més significativa, no recorde cap en concret, segurament serà algun liote amb Jamaican Memories (col·lectiu/segell "pare" d'aquests ritmes a Castelló) que per cert al novembre compleix el seu 10º aniversari, us recomane que estigueu al loro, perquè s'esta preparant una molt graaaan!!D'altra banda, l'última que recorde i que m'ho vaig passar brutal va ser la punxada "Dr. Palmie_riot & the Black Norwegian" un duo als plats!! va ser al Naraniga, un pub de Borriana que se ho esta currant i que esta oferint una programació molt bona i variada que va a fer tremolar a tots els que es resistisquen a la festa.


-Quines han estat les teves últimes adquisicions i que estas desitjant mostrar al món?
Malauradament la meua situació actual m'impedeix adquirir molta música i en gran part vaig en busca de "chollazos" que cauen en les meues mans pel preu modic d´1€, entre els quals podria destacar...el Revolver dels Beatles o un maxi de Los auténticos. Llevant-me d´aquestes gangues, les ultimes adquisicions han sigut, Ruben Lopez & the Diatones, el reggalactico dels Granadians, 13 bats, el "Do it Cock" dels Pennycocks i la reedició del "AntiTodo" dels eskorbuto, jajaja 


-Top five, 5 temes per a cada moment de la nit


Per començar la festa..
Swing & Dine - The Melodians
Per calfar l’ambient...
In the city - The Jam
Per mantindre el foc viu...
Soul Meeting - The Soul Clan (Solomon Burke , Arthur Conley , Don Convay, Ben E. King, Joe Tex)
El colofó...
This Cat's on a Hot Thin Roof - Brian Setzer Orchestra
L’acomiadament...
Redemption Song - Joe Strummer & the Mescaleros.


Gràcies a Allnighter per l'entrevista i animar-li a que seguisca amb açò i recolzant l'escena, LLARGA VIDA!!!



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew