IV Setmana de la Música Negra d'Alacant

Demà dimarts 9 de juliol comença una nova edició i ja en van quatre, del que es coneix com la Setmana de la Música Negra d'Alacant. Durant una setmana la capital de l'Alacantí es converteix en punt de trobada dels seguidor dels sons afro-americans i caribenys, representats per un bon grapat de bones bandes, les quals ofereixen un ventall d'estils amb unes arrels comuns el Jazz i el Blues, avui en dia derivats o fusionats amb altres estils com puga ser el Reggae, Rocksteady, Soul , Boogaloo i fins i tot amb Hip Hop.
Així doncs per aquesta quarta edició la gent de Hoochie Coochie Black Music Secret Society, organitzadors de l'event han preparat un cartell de luxe, farcit de grans bandes dels que destaquem a continuació unes quantes. Ademés de la música en directe, els asistents durant tota la setmana podràn gaudir d'exposicions, Sound Systems i Allnighters per arrodonir un cartell ja de per si fantàstic.


Pots consultar tota la informació refent al festival al seu blog oficial: http://semanamusicanegraalicante.blogspot.com.es/

La primera banda que destaquem son els valencians Lemon, un conjunt de Funk instrumental carregat de Hammond, amb una meravellosa base ritmica, Groove i so vintage que flueix entre el millor soul i modern jazz.




Els següents en destacar son els francesos The Butshakers, banda de Soul i R&B liderats per la cantant Ciara Thompson, qui amb una potent veu i estetica de riot girl no deixa indiferent ningú, Soul i actitud dalt de l'escenari.



I per últim, com no podia ser menys, el valencians The Offbeaters banda de Rocksteady i Early Reggae, els quals acaben d'editar el seu primer treball, un EP de quatre explosius temes de ritmes jamaicans que fan ballar al mes estàtic de la sala.






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew