Arriba el so 2Tone de la ma de KING HAMMOND & THE SOUND SYNDICATE


Sota el seudonim de King Hammond trobem al músic, cantant i compositor Nick Welsh, qui amb el seu "sindicat del so" acaba d'editar un 7" per al segell madrileny Liquidator, el vinil esta composat de dos temes, "Skaville olé" versió del seu "Skaville UK" que el músic ja interpretara en la seva època a les files de Bad Manners i per la cara B el tema "Gimmie Some Soul" tema Rocksteady-Soul de nova facturació.

Fent un ràpid repàs a la història del cantant trobem que Nick ha format part de les bandes angleses de tall 2Tone: Bad Manners, Selecter o Skaville UK i ha secundat sobre l'escenari noms de la talla de Dave Barker o Laurel Aitken. Ja com a King Hammond ha publicat diversos treballs siguent la decada del 2000 on el músic anglés i la seva banda van rebre el reconeixen del públic i crítica de forma més notable arribant a obtindre un premi Grammy a la categoria de millor àlbum de Reggae l'any 2003.

En King Hammond & The Sound Syndicate estaràn presentat el seu treball "Skaville Olé" per diverses ciutats de l'estat espanyol durant el mes de setembre, obrint la gira a la localitat castellonenca de Vinaròs (Baix Maestrat), dins del programa del 3er Aplec Modernista del Sènia.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew