Cooperativisme i bon so. La firma catalana STJOR vestirà als Astramats.La firma catalana STJOR ha arribat a un acord de col.laboració amb l'Home Llop i els Astramats per vestir als músics en cadascuna de les seves actuacions, així doncs aquest acord es materialitzarà per primera vegada en el concert que la banda oferirà el pròxim dia 10 de maig amb motiu de la Festa Major de Maig DE Lleida (El Segrià), on els Astramats compartiràn escenari amb bandes com The Toasters o Banda Bassotti entre altres.

STJOR es la nova firma  de la cooperativa tèxtil John Fil situada a l'Espluga Calba (Les Garrigues) aquesta va començar la seva activitat l'any 1969, com hem comentat abans en forma de cooperativa confeccionant roba de punt d'alta qualitat per a conegudes firmes les quals a hores d'ara han traslladat la seva fabricació a països asiàtics, STJOR es un exemple de cooperatiu i diversificació productiva, amb compromís social, educatiu, cultural i territorial i als valors democràtics i de solidaritat propis d'una cooperativa on tots els seus treballadors en són socis. Una mostra de resistència, amb capacitat adaptar-se constantment i de mantenir l'autenticitat i la singularitat malgrat l'incessant globalització i uniformització dels últims temps, tot i amb el segell WOOLMARK PURE NEW WOOL, segell que garanteix la fabricació 100% de pura llana verge, simbol d'un producte amb la màxima qualitat.


L'HOME LLOP i ELS ASTRAMATS es el projecte del dissenyador gràfic Pau Llop i un bon gràpat de músics sobrats d'experiència entre els que podem trobar a Marc Serrats (Mount Zion, Godfingers, Badabadocs, Xerramequ...) o Eric Herrera (Mount Zion, Badabadocs, Dr Calypso, Brighton 64...) entre altres. La banda de Pau Llop va debutar fa uns mesos amb el disc Volum 1, materialitzat mitjançant una campanya de micro-mecenatge, el treball compta amb 13 temes majoritariament clàssics de ska, reggae i rocksteady adaptades al català i amb un punt de pop seixanter aborigen, com a mostra destaquem "Llatí tirant a escà" (Latin goes ska-Skatalites), "Liquidator" (Harry J. Allstars), "Si tu vols ho pots aconseguir" (You can't get it if you really want-Jimmy Cliff) o "El martellet"  revisió de l'adaptació de Queta i Teo del tema "I had a hammer" de Pete Seeger. El disc va estar enregistrat als estudis Track a Track de Corbins sota la supervisió de Jordi Rexach "Mante" entre els anys 2013 i el 2015 i el disseny de la coberta i fotografia son obra de Duró Studio i el fotograf Joan Cantò respectivament per completar un treball fantàstic.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Entrevista a... LAS INFRARROJAS (Especial Sant Antoni Pop Festtival, Betxí 20/01/18)

A la cabina de l'Allnighter... Andy Allnighter

Alcem l'agulla.