COMUNICAT VALENCIA SKA


Molt bones, València ska va nàixer el seu dia amb la idea d'unir i difondre els grups valencians que feien música jamaicana o derivats. Desprès de 6 anys no sabem si ho hem aconseguit o si tenim un poc de culpa en que hui tinguem un bon grapat de grups excel·lents.   
Aplegats a aquest moment ens preguntem... Continuem? Igual? Cap a on? A algú l'importa? Som necessaris? Val la pena?  
L'equip actual de València Ska és insuficient per abastir la poca feina que dona l'associació (redactar algun document de tant en tant), donat açò i als dubtes sobre l'interès real que hui en dia desperta la iniciativa proposem el següent:  
- Llancem una campanya de captació de socis per a l'associació amb la modesta aportació de 5€ anuals.
- Una persona voluntària que entre a formar part de l'organització i s'encarregue almenys dels documents obligatoris de l'associació (actes i altres).  
Si apleguem als 100 socis i una sola persona s'anima a fer de secretari, continuem, sinó pensem que tots aquestos anys han estat molt be, però malauradament tindrem que acomiadar-se.  
Podeu sol·licitar ja la incorporació a l'associació mitjançant aquest enllaç http://eepurl.com/f_zWz . No caldrà fer el pagament de la quota fins que no arribem als 100 socis! També podeu contactar amb nosaltres al correu info@valenciaska.net
Salut i Ska!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew