SCORCHING DYNAMITE SOUND la nit de les nits

Festa presentació del SCORCHING DYNAMITE SOUND, la unió dels clubs SKA-BA DYNAMITE SOUNDS i THE SCORCHER, i warm up del Ska Club, escenari dedicat als ritmes originals jamaiquins d'uno dels festivals més importants de música jamaicana a Europa, el ROTOTOM.

SWAN CLUB, Benimaclet (València) 

divendres, 29 de Juny



Scorching Dynamite Sound al Rototom 2011
Aquest any, al Ska Club, ademés dels  destacats artistes, compten amb la participació de deejays i sound systems que ja son habituals pel nostre país, colectius com Jamaican Memories (Castelló), o els DJs Saul Skabà & Miquel Injection (València), Sir Lord Tennant (Barcelona) & Semi 2Tone (Madrid), AKA Davo (Barcelona) y Toni Face (Madrid), dels que ses pot dir  que son habituals colaboradors del Ska Club.
Per un altra banda visitaràn el Rototo  altres monstres que van a fer que cada nit al Ska Club hi haja una festa especial. Les actuacions de col.lectius coo Rebelmadiaq Sound System (Granada / Barcelona) o Marc Faith (Castelló), junt a alguna confirmació d'última hora que tenguens que afegir, ajudarán a que cada nit del Ska Club siga inolvidable.


Jamaican memories castelló Vs Scorching dynamite sound


A continuació una mostra del que s podrà sentir el pròxim  divendres al Swan club de la ma del 
SCORCHING DYNAMITE SOUND











Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew