THE REFOUNDATIONS, Sherry soul!

Malgrat no tindre una extensa discografia editada, no son cap desconeguts dins l'escena mod i sixtie estatal, prova d'això es la seva participació en alguns dels millors festivals del gènere. Parlem amb Jose Manuel, baixista i fundador de la banda per coneixer un poc més sobre aquesta banda de soul andalusa.



-On neix i qui foma The Refoundations?
Neix a Jerez de la Fronter al desembre de 2008 com inquietud dels sons negres per part del baixista Jose Manuel qui per aquella epoca pertanyia al grup Servicios a Domicilio.

-Quines son les principlas influències de la banda?
Els sons negres americans de les decades del 50 i 60, els coneguts i els més extranys i rebuscats, ens encanta descobrir nous sons.


-Expliqueu una mica en que consisteix el show en directe de la banda, temes propis, potser feu alguna versió?
De temes propis en tenim unsquants, no molts on estan inclosos els dos del single, i versions son unes quantes que anem renovant constantment, per exemple: Billy Keene "Wishing and hoping, The Rotations "Don't ever hurt me girl", The fascinations Girls "Are out to get you" per nomenar alguns.

-Quins han estat els concerts més importants o que millor record teniu fins ara?
Doncs fins ara han hagut de més importants, però uns altres més entranyables, com per exemple que varem fer a Madrid a la sala Fotomatóm amb motiu d'una festa organitzada pels membres d'un foro nacional (Hipocondria Mods), on hi hagué ple total i varem gaudir de debó la veritat, també un altre al festival Cacere Pop, o al festival madrileny Swing & Soul o l'almeirense Ameriblues i per últim al Sherry Sound festival amb el que varem quedar molt contents amb el só i la resposta dels nostres fans, de totes formes, som una banda de locals petits, ens agrada molt el contacte directe amb el públic.


- Fins a la data teniu un single editat, conteu-nos una mica sobre ell, on el vareu gravar, qui el va editar i com va anar la gravació?

Aquesta gravció va estar molt patidora, prò molt anecdotica, varem aprofitar el concert a la Sala Fotomaton com excusa per financiar el viatge per al dia següent gravar el single als famosos estudis " Funkorama records" del music i productor Carlo Coupé, en un dia gravarem el dos temes amb els mitjans analogics que disposa, inclosos el Hammond B3, varem intentar que ens ho editara alguna discogràfica i malgrat que no varem aconseguir, varem optar per l'auto-edició, traguent no moltes còpies, que per cert encar ens queden.

-Quin es el futur inmediat de la banda, esteu pensant en una nova gravació, us centreu als directes...?
Doncs la nostra idea es composar més temes pròpis i incorporar vents a la banda com teniem al principi,  se'ns fa dificil trobar vents que els agradeel que fem i més al sud. La idea es una vegada consegim els vents, gravar quelcom una vegada tenim els arranjaments dels temes nous, a banda de seguir amb els directes.
De totes formes som una banda amb poc de temps per assajar i això ens limita molt.

-Doncs moltes gràcies pel vostre temps i l'interés pel blog. 
Agraïm el vostre interés per la banda, tanmateix aprofitem per saludar i agraïr als  nostre fans que venen a cadascú dels nostres concerts i l'escena estatal pels seu recolçament.
Salutacions i gràcies de The refoundations.

Per aconseguir el seu single et pots posar en contacte amb ells a la seva pagina de facebook THE FOUNDATIONS




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew