THE BEATLES - Please please me


THE BEATLES - Please please me
Parlophone 1963

Parlar a hores d'ara d'un disc dels Beatles no suposa cap novetat, poques coses més es poden afegir que no s'hagen dit als milers de foros, blogs i webs dedicades al grup de Liverpool, inclús podriem dir que es un acte de valentia recomanar un disc dels Beatles amb la qantitat de bones cançons que plenen la seva discogràfia i més encara si un no es considera un expert en la matèria. Així doncs es que em limitaré a fer un breu apunt i recomanar aquest treball aquells que s'inicien o mai hagen tingut la curiositat de coneixer la discografia del mític grup anglés de Mersey beat.
Gravat en tan sols 11 hores als estudis d'EMI de Londres, va vore la llum el 22 de març de 1963, no va necessitar molt de temps per posar-se al primer lloc de les llistes de vendes.
"Please please me" es el primer d'un seguit d'exits, epoca en que encara no eren una banda de masses, mes aviat gaudien d'exit local i poc més, el disc reflexa el que la banda acostumava a transmetre al The Cavern, es a dir The Beatles sense aditius, en estat pur.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew