El SWAN CLUB (2003-2013) tanca les seves portes

El SWAN CLUB de Benimaclet, Vlcia (L'Horta) tancarà les seves portes el pròxim dissabte 29 de juny davant la negativa dels arrendadors d'ampliar el contracte del local als actuals gerents.
Així doncs els proper dissabte tancarà les seves portes un club referent a la ciutat de València, un dels primers locals en programar una cita setmanal de punxades, donant l'oportunitat a gran quantitat de Pd durant els 10 anys que s'ha mantingut obert i fent pasar per la seva cabina grans Pd de tot arreu, els quals  han fet sonar Garage, Soul, Ska, Boss Reggae etc. ademés de covertir el SWAN en un dels locals més vius del barri de Benimaclet.
Com no podia ser menys durant aquest mes de juny han anat pasant alguns dels Pd habituals del local, per finalitzar amb una gran festa aquest pròxim dissabte que servirà de tancament de l'activitat del local.
Des de la gerència donen les gràcies a tots el que han pasat per la seva cabina, a tots els que han estat treballant darrere la barra i especialment aquells que han anat setmana rera setmana a cremar la pista.
La vida continua al Tulsa Cafe... fins sempre Swan Club !









Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew