Entrevista a FERNANDO RIBES (Northern Soul Plane Country Club)

En la pròxima setmana el jove col.lectiu Northern Soul Plane Country Club complirà un any de vida, els seus responsables como no podia ser menys, tenen preparada una bona nit del millor Rare Soul i R&B per als incondicionals castellonencs i tota aquella que es vullga acostar a la capital de La Plana per marcar-se uns balls a la pista del Raspabar el pròxim 31 d'octubre, el protagonisme i responsabilitat de moure al personal el tindràn Super QuecoFuzz i la seva maleta i uns vells coneguts de l'Allnighter els joves Marc Faith i Javito Allnighter responsables del Rhythm & Beachmod & sixties weekender i de que l'escena mod a la ciutat de castelló estiga més viva que mai.




-Qui forma el NSPCC?
Els que estem darrer som  Juani, més coneguda com Briggite Briggite Briggite i jo mateix, també rebem l'ajuda del ostre amic Jorge Guilabet .

-Conta'ns un poc de que tracta el projecte i com va sorgir la idea de crear-ho?
La idea va eixir per la meva afició al Northern Soul , pero no sabia ben be quina era l'acceptació que anava a tindre a Castelló, així es que en principi els plantejaments erenmés que res fer punxades i fer festes, ja que no tenia la certesa de comptar amb més adeptes..

-Quines activitats haveu portat a terme durant aquest primer any?
Aquest any hem realitzat diverses festes amb més o menys èxit, aquest estiu es va donar la circunstància molt favorables de coneixer a Marc Faith, Aquest ens va demanar ajuda per al weekender que es va fer al  Grao de Castelló.

-Castelló malgrat ser una ciutat xicoteta ha tingut el seu lloc dins l'escena modernista reprentada per bandes com Los Buhos, ara amb Arte Pop, el Sixties Weekend, Castelló Scooter Crew etc. com es la situació actual per organitzar aquesta mena d'events, teniu facilitat per trobar locals?
Castelló sempre ha tingut una escena underground molt respectabe amb moltes bandes de música, scooteristes etc. podriem dir que l'escena Skin i Mod esta prou viva a la ciutat.

-Que ens podeu avançar de la festa d'aniversari, conta'ns un poc sobre la gent que hi haurà als plats.Doncs estarem posant música de tots els estils soul i R&B blanc i negre, hi haurà una sorpresa per als asisstents, i començarem a adelantar el que será el weekender del Rhythm & Beach amb alguns noms de primera linea de l'escena seixentera estatal, Marc, Javito i jo intentarem donar tot lo millor de les nostres col.leccions.
Vull aprofitar per anunciar  que será l'última oportunitat de comprar el merchan especial del club.

- Quins plans o projectes dugueu entre mans per a l'any vinent?
Doncs per aquest any que ve, estarem com a organitzadors del segón Rhythm & Beachmod & sixties weekenderAixí es qué sí tot surt be i les autoritats ens recolzen un poc portarem primeres espases de l'escena a punxar i tocar tant al món skin com modernista.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew