Aquells trastets... entrevista a MADE IN BILBAO SCOOTER CLUB



- On neix el club, em referisc al mateix Bilbao o localitats del voltant i mab quina finalitat neix Made in Bilbao SC?
Made in Bilbao Scooter Club neix a la mateixa Villa de Bilbao, encara que no tots els seus membres residieixen a la Villa. La funció del seu naixement es agrupar a una serie de persones amb unes inquietuts comuns, la primera i principal es la pasió pel món escuterista clàssic (Vespas y Lambrettas) sense deixar de costat tot allò que això implica, es a dir, música, estètica, cultura i actitud; ademés d'un punt de vista i un marcat compromís polític que ens diferència d'añtres clubs.

- Quanta gent lforma el club? (sense exagerar que ens coneguem)
Actualment el club está format per tretze membres, encara que aquesta xifra va variant depenent de possibles baixes o incorporacions. Apliquem un exigent i concienciòs sistema de selecció, jejeje...

- Existien o existeixen altres Scooter clubs per la zona?
Si, abans de la nostra fundació com a club ja existien altres clubs escuteristes per la zona de Biscaia, emcara que la majoria d'ells més centrats en el món del motor exclusivament.

- Quines activitats desenvolupa el club al llarg de l'any?
Les principalsi més nombroses activitats que realitzem son eixides, acostumen a tindre r una tematica concreta depenent de l'ocasió i van acompanyades d'alguna activitat adicional a a banda de la pròpia ruta en sí. Un exemple recent es l'eixida a Gernika, on ademés del scooter rally es va fer una visita a la "Casa de Juntas" i una ruta de pintxos.
Ademés cada dos mesos organitzem uns tallers gratuïts de mecànica bàsica oberts a tothom , on aprendre a valer-nos per nosaltres mateixos amb les nostres escuters i no ser tan dependents del taller davant algún imprevist que es podria solucionar facilment. La darrera que hem organitzat ha sigut una concentració de vehicles clàssics per les festes de l'Ajuntament de Bedia, amb ruta per la zona i lliurament de premis.
I un lloc destacat ocupa la nostra festa aniversari, amb dinar de socis, punxades, sortejos, lunch- picoteig i farra generalitzada. Eixe día les escuters es queden al garatge, jajaja

- Alguna extra-escuterista? es a dir que no tinga que vore amb les escuters però us impliqueu a nivell de club.
Fa algunes setmanes vam asistir a la cadena humana pel dret a decidir (Gure Esku Dago), que no es una activitat relacionada amb el club, ni amb el món escuterista, però, ens hem volgut implicar i participar de manera activa.

- Llocs de desplaçament habitual dels membres del club? aquell rallie que no us perdeu per res del món, per exemple.
Els membres del club majoritariament coincidim en gustos, per lo que acostumem a trobar-nos pels mateixos llocs encara que no haguem quedat. Es habitual frecuentar els mateixos bars, punxades, concerts, festes, rallies organitzts per altres otros clubs, etc.

- El lloc més llunyà on s'ha desplaçat algún membre del club?
Crec que l'eixida més llunyana ha sigut l'asistència a l'Authentik Scooter, a uns 200 km de Bilbao (les afores)

- Algún club amb el que teniu especial relació, diguem una mena d'agermanament?
Sense voler fer de menys ningú altre club amb el que tenim bona relació, un dels que destaquem i amb qui millor relació tenim es Azkorri Scooter Club, ja que ademés de lo prop que els tenim, ens uneixen gustos comuns tant en l'àmbit escuterista com en el musical i cultural.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew