Aquells trastets... entrevista a CASTELLÓ SCOOTER CREW

Ells son els encarregats de posar l'olor a benzina als dos events que protagonitzen aquest espai durant aquestes setmanes, coneguem més de prop com s'ho fan els escuteristes de Castelló.





- Quàn neix Castelló Scooter Crew?
La Castelló Scooter Crew neix el 2010, arran la inquietud dels 5 membres nats per trobar un espai de confluència escuterista en el que es trobaren 100% identificats. Per tant, es pot dir que naix com una sort de grup d'amics.

- Quanta gent ho forma a hores d'ara? (sense exagerar que ens coneguem) 
La família ha crescut considerablement en els darrers dos anys especialment, accedint membres joves (i no tant) i amb ganes de dinamitzar l'activitat del club. La xifra de membres actius i compromesos ronda la quinzena, ara bé, existeix un nombre notable d'escuteristes «simpatitzants» que acudeixen als nostres esdeveniments. 

- Tinc constància que existeix un altre Scooter clubs per la zona, que us porta a fer un altre club, en que us diferencieu? 
La no incorporació dels nostres membres a l'altre club de la ciutat (el qual compta amb un nombre important de membres, i un trobada molt sonada a nivell estatal), es deguda a una visió radicalment diferent del que representa l'escuterisme. No es tracta de menystindre el treball dels companys del Vespa Club Castelló els quals tenen una programació constant i una massa social important al darrere. Ans al contrari, el CSC entén que no només es tracta de customitzar una motocicleta clàssica i sortir a passejar-la els diumenges; nosaltres defensem que sí bé el club comença amb les motocicletes, no acaba ni de bon tros en elles. Per a nosaltres hi ha una part cultural que envolta aquesta escena, i que és importantíssim cuidar i reivindicar: la música, el ball, l'estètica, una actitud determinada, etc... 

- Quines activitats desenvolupa el club durant l'any, algún rallie anual etc. Alguna activitat extra-escuterista?, es a dir que no tinga que vore amb les escuters però que us impliqueu a nivell de club.
El club organitza anualment un parell de trobades sense una periodicitat ni data fixa. Aquest fet es deu a la nostra col·laboració amb els companys d'OnlyHate a l'hora de programar conjuntament concerts que puguen ser interessants per als nostres meetings. Altrament, d'una manera menys organitzada fem sortides familiars que solen acabar en copioses fartades (la duríssima «hivernal-infernal», la sardinada pre-estival,...), organitzem algunes punxades, etc. 
Per la pròpia naturalesa i actitud de la crew, que abans hem introduït, ens preocupem pel difícil context en el que ens ha tocat viure i tractem de mostrar-nos actius en tot tipus d'iniciatives per ajudar els més desfavorits, també en defensa de la nostra cultura, etc. La nostra col·laboració amb els diferents col·lectius i moviments socials de la ciutat és ben estreta. Com a CSC hem organitzat diferents campanyes de recollida d'aliments, també de joguets en col·laboració amb el centre social La Cosa Nostra, etc... 

- Llocs de desplaçament habitual dels miembros del club (altres rallies, allnighters sonades etc.)? 
En els primers anys del club els desplaçaments als diferents rallies i trobades de València eren habituals. Ja ens els darrers anys la tendència ha estat acudir, en un nombre reduït de membres, als diferents rallies que es realitzen per Catalunya (Hardcore, Calella,...), així com a la meca de l'escuterisme estatal: l'Scooter Run d'Alkarria. De la mateixa manera, tractem d'estar present en els diferents rallies i concentracions més propers al nostre territori (la Vall, Vila-real,...) amb especial apreci a l'Aplec Modernista del Sénia i els seus organitzadors. 

- El llloc més llunyà on s'ha desplaçat algún membre del club? 
El rallie més llunya on ha estat un dels nostres membres ha estat l'Eurolambretta a Davos, Suïssa. Val a dir que gaudim d'un grapat d'aventurers al club que han agafat la motxilla i l'escúter i han rodat fins França o el País Basc tot sols. 

-Algún club amb el que teniu estreta relació, col.laboreu junts etc. digam a modus d'agermanament? que això queda molt futboler. 
Mantenim una relació molt estreta amb el Time for Losers de Saragossa, especialment amb un cabellut membre que freqüenta els plats de les nostres allnighters. Així mateix tenim molt bones relacions amb la gent de Sagunt (Camp de Morvedre), Sant Andreu i altres indrets catalans. 

Carta oberta senyors
Gràcies per l'entrevista, ànims i enhorabona pel bloc i ens veiem en la carretera!!!

C.S.C






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew