Des de Bristol (Anglaterra) STRICTLY ROCKERS RECORDS

Des de Bristol us presentem Strictly Rockers Records, segell que integra al voltant d'una dotzena de bandes i artistes amb un denominador comú, el ritmes jamaicans, així podem trobar artistes que practiquen Rocksteady, Ska i Reggae majoritariament però també Dj's, cantants de soul i músics de sessió que completen el segell.
En referència a les bandes s'evidencia una forta influència per les bandes que integràven el segell de Jerry Dummers allà pels 80 a Anglaterra, es a dir que majoritariament practiquen un so lligat a les bandes de 2Tone. Fem un repàs a alguns dels artistes que composen el segell que ens han resultat més interessants.



Comencem per Lancel Wood, Lascel va néixer a la ciutat de Bath (Anglaterra) l'estil d'aquest artista es mou entre el soul del mitic segell Motown, amb algo de Ska. Com a referent principal trobem a Mr soul,  Sam Cooke. El proper any vorà la llum el seu primer album amb el Strictly Rockers Records, treball que comptarà amb la col.laboració d'il.lustres com el trombonista i llegenda jamaicana  Rico Rodriguez i el trombonista Dennis Rollins.




Carl Green, més conegut com Midnite Ka Say, va començar en l'escena músical molt jove, en principi es movia pels voltants del Rap i així com MC va guanyar un concurs a la localitat de Bath al sud d'Anglaterra. Amb el temps la seva música s'ha desplaçat cap al ritmes jamaicans, concretament cap a al Ska, deixant de banda el seu pasat com MC.




Stephanie, va ser una de les primeres artistes en formar part del segell, nascuda a Londres molt jove es va traslladar a Bristol on va començar la seva carrera musical influènciada per artistes com Marvin Gaye, Lauryn Hill...
Stephanie ademés de cantant es actriu, al 15 anys va aprticipar a la serie "Skins" al Channel 4 britànic, curiosament el seu primer treball que vorà la llum el proper 2015 portarà per nom "Barcelona".




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew