Des de Bristol (Anglaterra) STRICTLY ROCKERS RECORDS

Des de Bristol us presentem Strictly Rockers Records, segell que integra al voltant d'una dotzena de bandes i artistes amb un denominador comú, el ritmes jamaicans, així podem trobar artistes que practiquen Rocksteady, Ska i Reggae majoritariament però també Dj's, cantants de soul i músics de sessió que completen el segell.
En referència a les bandes s'evidencia una forta influència per les bandes que integràven el segell de Jerry Dummers allà pels 80 a Anglaterra, es a dir que majoritariament practiquen un so lligat a les bandes de 2Tone. Fem un repàs a alguns dels artistes que composen el segell que ens han resultat més interessants.Comencem per Lancel Wood, Lascel va néixer a la ciutat de Bath (Anglaterra) l'estil d'aquest artista es mou entre el soul del mitic segell Motown, amb algo de Ska. Com a referent principal trobem a Mr soul,  Sam Cooke. El proper any vorà la llum el seu primer album amb el Strictly Rockers Records, treball que comptarà amb la col.laboració d'il.lustres com el trombonista i llegenda jamaicana  Rico Rodriguez i el trombonista Dennis Rollins.
Carl Green, més conegut com Midnite Ka Say, va començar en l'escena músical molt jove, en principi es movia pels voltants del Rap i així com MC va guanyar un concurs a la localitat de Bath al sud d'Anglaterra. Amb el temps la seva música s'ha desplaçat cap al ritmes jamaicans, concretament cap a al Ska, deixant de banda el seu pasat com MC.
Stephanie, va ser una de les primeres artistes en formar part del segell, nascuda a Londres molt jove es va traslladar a Bristol on va començar la seva carrera musical influènciada per artistes com Marvin Gaye, Lauryn Hill...
Stephanie ademés de cantant es actriu, al 15 anys va aprticipar a la serie "Skins" al Channel 4 britànic, curiosament el seu primer treball que vorà la llum el proper 2015 portarà per nom "Barcelona".
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Entrevista a... LAS INFRARROJAS (Especial Sant Antoni Pop Festtival, Betxí 20/01/18)

A la cabina de l'Allnighter... BERNAT FA (Castelló)

A la cabina de l'Allnighter... HELENA HOLIDAY (Barcelona)