CAPITOL VINTAGE SMART & SWING

Durant el últims anys ha proliferat les botigues de venda d'articles segona má per tot arreu, majoritariament dedicades a la venda de tot tipús d'articles. La tenda que us presentem avuí també es dedica a la venda de segona má des de fa ja més d'una decada, però, exclusivament de roba i amb un críteri i nivell d'exigencia ben marcat a l'hora de seleccionar els seus productes. Parlem amb Pepe Morales, periodista i co-propietari de Capitol Vintage Smart & Swing, un home amb una paciència infinita (vos ho dic per experiència) i profesionalitat innegable.



- Com va començar aquest projecte i on?
El projectoe de Capitol com a botiga física es va gestar fa ara 18 anys amb el nostre  primer establiment a Málaga (Andalusia) capital dedicat a la venda de peces de vestir de segona mà. Després de sis anys en actiu amb portes obertes, van tancar dedicant-nos profesionalment al que es també o principalment la nostra profesió, que es el periodisme. Fa ara quasi tres anys vam tornar a obrir un nou establiment al centre de Málaga, i des de fa pocs mesos estem dedicats només a la venda On-line.

- Qui es troba al front de Capitol Vintage?
Al front de Capitol ens trobem Pitere i Pepe Morales. 

- D'on provenen els vostres articles,  mercat estatal o exclusivament importació?
Tots els nostres artícles tenen el seu origen als Estats Units  d'on exportem directament. Un dels  alicients que tenim es que exposem noves peces de roba a diari,  tenim catalogades  més de 300 i un stock que a dia d'avuí supera el millar.

- Amb quines firmes de roba traballeu habitualment?
Treballem només amb peces de vestir de càire vintage, originals, firme moltes d'elles ja descatalogades com ara PURITAN, DA VINCI, ARROW, GAUCHO, TOWNCRAFT, JCPenney etc. totes originals "sixties". 

- Quin procés o tractamen els doneu a les peces  abans de posar  a la venda?
Abans de posar a l'abast del públic totes les nostres peces pasen per procés de selecció i catalogació, tot i després de ser tractades en tintoreria, ens cerciorem que estiguen en bon estat (sense trencats, ni descosits), es planxen, fotografien i  son penjats a la nostra  página. 

- Apliqueu  algún tipús de filtre o criteri a l'hora de seleccionar els vostre productes?
El nostre criteri a l'hora de posar a la venda qualsevol article, es que siga realmente vintage, l'exclusivitat  i un diseny acord al gust dels nostres clients. 

- Quin estil tenen habitualment els vostres productes, busqueu un públic en concret?
La nostra linea de treball está enfocada a un públic amant del vintage anys 50 , 60 amb un perfil coneixedor d'aquest sector i que realment troba al nostre cataleg peces de vestir ja quasi imposibles de trobar al mercat europeu de segona má. 
Les nostres vendes es tradueixen en un 80% al mercat internacional, on tenim clients habituals i un gran nombre de seguidors. 
Podeu seguir-nos al facebook Capitol Vintage Smart & Swing i a la nostra plana www.vintageropa.es.
Salutacions, Pepe Morales.







Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew