Entrevista a... UP FOR IT TRIO des de València



- Conteu-nos breument la història de la banda, que si no m'equivoque es prou recent, qui forma i d'on venen els membres d'Up for it trio? 
El projecte sorgeix de manera espontanea en una xerrada de garito entre Bárbara i Sergio, de l'entusiasme per compartir inquietuds musicals. Som amics des de fa més d'una decada i ambdos tenim altres projectes, malgrat això,  mai no haviem fet res junts abans. 
Vam començar preparant temes per a tocar en alguna jam session i així anarem fent un repertori variat de standards de jazz, rhytym and blues i soul jazz . 
Els membres del grup som Danilo Argenti a la bateria, Bárbara Fernandez a la veu i Sergio Albentosa al hammond. 

- El compagineu amb algún altre projecte actualment?
 Tots tenim altres projectes, Bárbara per exemple esta a l' increíble grup de swing Spirit Rhythm band i també en un projecte de trio clàssic de jazz amb piano, contrabaix i bateria nomenat “Top hat”. Sergio esta clavat en The Prototype (homenatge al grandissim organista Lou Benett), Jeff Jerolamon swing thing (proyecto homenatge al genial Gene Krupa ) Soul Paradise (70s soul) junt al cantant i guitarrista Mike McCoy i JKS trio (Souljazz amb Kike Pons a la guitarra i Juan Lizaso a la bateria). Black velvet combo (Rhythm and blues i soulamb el guitarrista i cantant Alfredo Monesinos) Danilo per la seva banda comparteix integració a Balck Velvet amb Sergio i col.labora activament amb les següents formacions : Simon Campbell, Limbotheque i Juarez.

- En quins estils podriem dir es mou el so de la banda? 
Es una mescla de totes les coses que ens agraden però fundamentalment R&B i Souljazz.
- Parlem-ne de referents, quins artistes influèncien clarament el grup? Malgrat que a tots ens agrada l'iinmens espectre de la música afroamericana del sigle XX, tenim debilitatsor artistiques de la mida de: Nancy Wilson, Carmen McRae, Sarah Vaugahn ,Ruth Brown , Les McCann, Gene Harris, Jimmy Smith, Big John Patton, Freddie Roach. 

- Llavors de que es composa el vostre directe, standards o també teniu algún tema propi? Principalment de versions i algún standard, que intentem portar pel nostre camí...i també alguns temes propis en els que estem treballant. - Teniu alguna gravació d'estudi o teniu pensat enregistrar en breu? La idea es gravar més endavant en estudi una volta que es meneje el repertori en directe i s'ensagine la maquinaria del Groove. 

- Alguna cosa més qua afegir, próximes actuacions... 
Moltes gràcies a tota la gent que ens ha recolzat, acudint als nostres concerts i donant-nos la seva escalfor Així com a José Splendini i The Last Vivos per  col.laborar amb la producció dels primers concerts. 
Hi han algunes coses interessants a la vista que anirem anunciant al nostre Facebook estigueu atents : 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew