A la cabina de l'Allnighter... BIG BORXO

A Castelló la cosa no s'atura, hi han bandes, selectors, clubs i lo més important relleu generacional que garantitza conga per a uns quants anys més. Com que estem a tocar el Rhythm & Beach Mod & Sixties Weekender 2015 hem volgut convidar a la nostra cabina un dels seus protagonistes, Mr. Big Borxo, membre de Mash Masters, muixaranguer, waterpolo man, escuterista sense escuter i "abanderat" de la causa castellonenca, el nuvi que tot pare vol per a la seva filla vamos, sense dubte peça clau dins l'escena a la capital de La Plana.



- Quants anys portes mostrant la teva música al món? quina va ser la primera vegada i on? Bé, doncs porte uns 7-8 anys en aquest món gràcies a les festes que organitzàvem a Premama's (local mític en Castelló, DEP) i al Club Reggae que organitzava el nostre germà Vicent Bocaccio70. La primera vegada que vaig poder desvirgar alguns discos va ser a nadals de l'any 2009(???) al Not Another Christmas Fest (just reggae fest) a Premama's, amb el meu bredda Kike Upsetter i Jamaican Memories.

- Quin o quins formats de reproducció prefereixes a les teves sessions? 
El meu preferit sempre és el plàstic, ja siga re-editat o original, 7" com 12".

- Quin es l'estil principal a les teves punxades? es l'únic o també t'introdueixes en altres terrenys? 
A les meues punxades sol haver-hi un gran bloc d'ska i rocksteady. Ara bé, tinc gran debilitat pel boogaloo, la salsa y la cumbia per a pujar la temperatura a la nit. 

- Quina ha sigut l'experiència més significativa o el millor record de tots aquestos anys? 
Els millors records de tots estan, sense cap mena de dubte, durant els primers anys. Gràcies a les oportunitats que ens va donar Jamaican Memories, vam poder-nos iniciar en aquest mundillo, vam anar coneixent gent i, amb el pas dels anys, hem assolit una bona colla de fills de putes que, realment, ho passem en gran a cada concert i/o punxada. 

- Una anecdota durant una sessió que no oblidaràs mai, alguna petició extranya...? 
Uffff...hi ha nits molt tèrboles de no saber ni posar l'agulla on toca. No obstant, me quede amb una sessió al Flow (ja tancat) amb el meu company Noruego (Bandits) on va haver un enganxó verbal prou interessant amb un assistent degut a discrepàncies sobre l'autoria d'una cançó. Peticions extranyes..."puedes ponerme algo de Beyonce".

- Quines han estat les teves últimes adquisicions i que estas desitjant mostrar al món? 
Sincerament, l'última adquisició ha estat el nou àlbum dels Granadians, els quals considere com a grup clau des que vaig començar. Ara bé, el "Ritmo Caliente" de Coco Lagos potser siga la peça que més m'agrada traure a passejar.

-Top five, 5 temes per a cada moment de la nit.
Per començar la festa..."Such is life - lord creator"
Per calfar l’ambient..."Skatalites - Dick Tracy"
Per mantindre el foc viu..."Bobby Valentin - Use it before you lose it"
El colofó..."Prince Buster - Prince of peace"
L’acomiadament..."Hector Lavoe - Che che cole"
Ens veiem al Rhythm & Beach, brodels and sisters!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew