4t POONENT ROOTS FESTIVAL, 13/11/2015 LLeida (El Segrià)



Arriba la quarta edició del Ponent Roots Festival, fest independent de músiques negres de Lleida.
Un cartell de luxe amb artistes internacionals i nacionals, protagonistes de posar el nom de la nostra ciutat als circuits musicals.

MYLES SANKO (uk) una de les veus Soul del moment, una d'aquelles veus que en poc temps s'en parlarà i molt perquè està escrivint el seu nom en majúscules dins els circuits musicals més selectes, soul fet elgància, soul fet amb l'ànima.
THE SLINGSHOTS (bcn) és sens dubte una de les bandes nacionals del moment, el seu darrer lp "this is soul" els està portant a girar arreu de la península, i arribaran a Lleida per descarregar de forma elèctrica i enèrgica la seva vsió del soul i el funk.
THE KINKY COO COO'S (bcn), uns referents dins l'escena jamaicana a nivell peninsular, ska i rocksteady amb aromes soul, gran professionalitat que els ha portat també a fer a fer de banda a TOP artists del món com Hepcat, Derrick Morgan, Rico Rodriguez, etc...
DJ LEVANNA MACLEAN (uk), la jove anglesa que s'ha fet famosa al món, penjant vídeos que s'han fet virals d'ella ballant grans clàssics del northern soul, i que l'han portat a ser convidada a ballar a shows d'artistes com Pharrell Williams, o a ser la protagonista del clip de la banda New Street Adventure o a ser la portada de la BSO Northern Soul. A lleida ens farà una sessió de soul, northern i reggae, i evidentment ens farà ballar amb un somriure, gaudint com ella fa de la música negra.

Tot això, a un preu increïble, 13€ l'entrada anticipada, i 15€ a taquilla, perquè nosaltres el què desitgem és que aquest festival hi tingui cabuda tothom, i quan diem tothom, és que t'hi volem a tu a primera fila, gaudint duna gra nit a ponent amb artistes d'altíssima qualitat.

PONENT ROOTS IS A MISSION, BLACK MUSIC WE PROMOTE!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew