El retorn de MR T-BONE!




Luigi De Gaspari més conegut pel pseudònim de Mr. T-bone o Mr. Trombó  és un cantant, trombonista, compositor i arranjador italià, fundador de la Jamaican Liberation Orchestra, primera banda en practicar ska - jazz a Italia, ademé de ser membre de la banda de reggae Africa Unite i Giuliano Palma & The Bluebeaters.

Durant els darrers anys  ha publicat diversos àlbums en solitari i ha voltat pel món amb nombroses gires per països com ara els EUA, Canadà, Europa, Amèrica Llatina i Japó. Paral·lelament a la seva activitat com a solista Mr.T-Bone també ha col·laborat amb artistes com Derrick Morgan, Willie Williams, Mikey Dread, Nova York Ska Jazz Ensemble, David Hillyard i el Rocksteady 7, Victor Rice, The Slackers, Tòquio Ska Paradise Orchestra , Caroloregians, Dr.Ring Ding, Casino Royale, Mau 

Junt a The Young Lions  projecte iniciat l'any 2006, ha editat diversos treballs com ara "Heroes", publicat l'any 2008 o  "Nothing To Lose" editat l'any 2011. Ja algener de 2012, va llançar al mercat  de la ma del segell japonès "Ska in the world", el set polzades "Mr.T plays The Beatles" i el recopilatori "The Best Of Mr.T-Bone" que inclou setze cançons escollides dels seus treball en solitari.

També el 2012 va publicar "The Italian Job", un 7 "en col·laboració amb el grup belga" Els Caroloregians" En 2013, després de deixar  la banda Giuliano Palma, refunda els "Els Bluebeaters", juntament amb Ferdi Masi, Cato Senator, Patrick i Paul Benifei Parpaglione per gravar el disc "Everybody Knows" per al segell discogràfic "Record Kicks".

El 2014 Mr. T-Bone va complir el seu somni de tocar junt als mítics  Skatalites, en les tres dates italianes de Marghera, Roma i Parma, durant la gira mundial que la banda jamicana va portar a terme per cel.lebrar el seu 50 aniversari.

Mr T-Bone es troba a hores d'ara inmers en plena gira per l'estat espanyol per presentar el seu darrer projecte, The Uppertones, un trio format per Peter Truffa, Ferdinando "Bombodrummer" Masi i el mateix Luigi de Gaspari (Mr T-Bone), la cosa es mou entre el Jamaican Boggie, el R'n'B, fins i tot sons caribenys com el Mento o el Calypso. Mentres a la majoria de concerts al nostre territori The Uppertones seràn protagonistes indiscutibles a València trobem l'excepció, els italians compartiràn escenari amb una de les bandes amb millor directe dins l'escens ajamaican del nostre país, els castellonencs Bandits, qui per segona vegada xafaràn la ciutat del Túria en un concert organitzat pel col.lectiu Bredda a la sala 16 Toneladas, el dia 4 de gener. Sense dubte una bona forma de començar l'any.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew