A la cabina de l'Allnighter... ALBER ACEDOS (Someday Northern Soul Allnighter)

Com vam prometre setmanes abans, reprenem el contacte amb el Someday Northern Soul Allnighter del que intentarem donar un tracte especial, per una banda perque pensem que l'aconteciment ho mereix i per altra perque... collons es cel.lebra a casa nostra!. Si setmanes enrere teniem a la nostra cabina (virtual) a un del seus organitzadors Dani Herranz avuí hem rebut la visita de l'altre responsable, Alber Acedos, madrileny lligat des dels catorze anys l'escena mod i quasi una decada col.leccionant vinils majoritariament de soul. L'Alber ha passejat la seva maleta de discos per alguns dels mod weekenders i festes de soul més representatives a l'estat espanyol com ara l'Euroyeye, el Gambeat, Boiler, Beat Goes On... El Someday no es el primer club del que es organitzador ja que el Cold Sweat o Moanin' Club han estat responsabilitat seva anys enrere, a hores d'ara també es troba involucrat en un altre projecte musical, com es el grup Venera 5 on l'Alber toca el baix, incombustible!

- Quants anys portes mostrant la teva música al món? quina va ser la primera vegada i on? 
Portaré uns 9 anys en açò, recorde que la primera vegada va ser al Kicks and Chicks en la ja "desapareguda" Vaca Austera de Madrid. 

- Quin o quins formats de reproducció prefereixes a les teves sessions? 
Only original 45. 

- Quin és l'estil principal a les teves punxades? és l'únic o també t'introdueixes en altres terrenys? Rhythm & Soul, encara que no és l'únic, acostume a començar amb Jazz i en ocasions  punxe pessics de jamaicà i Boogaloo. He de reconèixer que en altres temps m'atrevia amb el Crossover. 

- Quina ha estat l'experiència més significativa o el millor record de tots aquests anys? 
Han estat molts moments en què se m'han posat els pèls de punta. Per citar algun, recorde tancar un Boiler el 2013 amb la gent de Barcelona entregadíssima (com sempre), o la inauguració del Club Beatniiik a Pamplona el mes passat on va ser simplement màgic. 

- Una anècdota durant una sessió que no oblidaràs mai, alguna petició estranya ...? 
Peticions estranyes sempre hi ha si fas una sessió a "porta oberta", m'han arribat a demanar des de Bisbal fins a Michael Jackson. ¿Anècdotes? tot molt normal fins ara, només que de vegades tinc malsons en què se m'obliden la meitat dels discos a casa (per sort despert ràpid, cridant però despert).

 - Quines han estat les teves últimes adquisicions i que estàs desitjant mostrar al món?
 Encara que no estic comprant molts discos ara (això és una droga i ara estic en el meu moment de petites dosis), el que estic desitjant mostrar sempre és sorpresa. 

-Top Five, 5 temes per a cada moment de la nit:
Per començar la festa ... The Jolly Jax - `Preciate It 
Per escalfar l'ambient ... Dean Jones - Women 
Per mantenir el foc viu ... Larry Williams - Shake Your Body Girl 
El colofó ​​... The Newports - Dixie Women 
L'acomiadament ... Otis Lee - Hard Row To Hoe

Castellano - ¿Cuántos años llevas mostrando tu música en el mundo? cuál fue la primera vez y donde? Llevaré unos 9 años en esto, recuerdo que la primera vez fue en el Kicks and Chicks en la ya "desaparecida" Vaca Austera de Madrid. - ¿Cuál o cuáles formatos de reproducción prefieres en tus sesiones? Only original 45. - ¿Cuál es el estilo principal en tus pinchadas? es el único o también te introduces en otros terrenos? Rhythm & Soul, aunque no es el único, suelo comenzar con Jazz y en ocasiones suelo pinchar pizcas de jamaicano y Boogaloo. He de reconocer que en otros tiempo me atrevía con el Crossover. - ¿Cuál ha sido la experiencia más significativa o el mejor recuerdo de todos estos años? Han sido muchos momentos en los que se me han puesto los pelos de punta. Por citar alguno, recuerdo cerrar un Boiler en 2013 con la gente de Barcelona entregadísima (como siempre), o la inauguración del Club Beatniiik en Pamplona el mes pasado donde fue simplemente mágico. - Una anécdota durante una sesión que no olvidarás nunca, alguna petición extraña ...? Peticiones extrañas siempre hay si haces una sesión a "puerta abierta", me han llegado a pedir desde Bisbal hasta Michael Jackson. ¿Anécdotas? todo muy normal hasta ahora, solo que suelo tener pesadillas en las que se me olvidan la mitad de los discos en casa (por suerte despierto rápido, gritanto pero despierto). - ¿Cuáles han sido tus últimas adquisiciones y que estás deseando mostrar al mundo? Aunque no estoy comprando muchos discos ahora (esto es una droga y ahora estoy en mi momento de pequeñas dosis), lo que estoy deseando mostrar siempre es sorpresa. -Top Five, 5 temas para cada momento de la noche: Para empezar la fiesta ... The Jolly Jax - `Preciate It, Para calentar el ambiente ... Dean Jones - Women, Para mantener el fuego vivo ... Larry Williams - Shake Your Body Girl, El colofón ... The Newports - Dixie Women, Despedida ... Otis Lee - Hard Row To Hoe.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew