II ANIVERSARI 16 TONELADAS amb THE EXCITEMENTS, divendres 1 d'abril, València (L'Horta)


La sala 16 Toneladas compleix dos anys i temps en el s'ha convertit en una de las sales de referència imprescindible a la ciutat de València. Dos anys apostant tant por grans noms de l'escena tant nacional com internacional, així com per nous noms de l'escena local, arribant en ocasions a programar concerts per la vesprada, nit, i fins i tot ben entrada la matinada (sessió golfa).
Per cel.lebrar aquest dos anys en actiu de la sala, omplirà l'escenari de la 16 Toneladas un dels millors combos de soul dins el panorama nacional, els barcelonesos The Excitements, una de las bandes que es troben al capdavant del revival de l'escena soul que es viu des de meitat de la pasada década junt a altres bandes com The Filetones, The Pepper Pots o Al Supersonic & the Teenagers. Un carregament de dinamita de ritmes afro que fan encendre la metxa a una banda curtida i afinada al mil·límetre, i que culmina en l'explosió d'aquest volcà escènic que és la seva cantant, Koko Jean Davis.
Tot i això per només 6€ smb cerveza inclosa. I si algú no en te prou, tot seguit als catalans desfilaràn per la cabina de 16 Toneladas un bon grapat de selectorsper fer ballar als presents fins que isca el sol.

The Excitements és una de les millors bandes d'autèntic soul i r&b del país. Koko-Jean Davis, l'explosiva frontman condueix una banda de músics amb moltíssima experiència en tot tipus d'escenaris, amb una secció rítmica de vents que és com una piconadora. Ells van més enllà de la típica banda de soul-funk que es recolza en el fals retro. Els barcelonins beuen directament de les fonts del r&b i l'early soul primigeni. No és fàcil transmetre la mateixa calor i l'autenticitat que desprenen les gravacions originals dels 60, afegint a més frescor i personalitat tant en els temes propis com en les versions. De fet, és tan difícil que se'ns ocorren poques bandes d'autèntic soul que s'incendiïn els escenaris com ho fa aquest combo. The Excitements saben d'on vénen i sobretot cap a on van. Tot una bomba de ritme, carisma i soul.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew