ARTE POP presenten el seu nou treball "Hacia adelante" (Hurrah! Música/Alter Memories)


Continuant la linea de les entrades d'aquesta setmana, us presentem una altra novetat, aquesta vegada es tracta d'una de les bandes predilectes d'aquest espai, els castellonencs Arte Pop, qui el pròxim dissabte 16 presentaràn el seu nou treball nomenat "Hacia adelante". Aquest nou disc, el segón de llarga duració i tercer de la seva carrera, consta de 10 temes dels quals 8 porten el segell de l'ex-Flechazos i ex-Buhos, Paco Vila, es a dir 8 píndoles de power pop i mod revival marca de la casa, els dos restants corresponen a les versions "Run, run, run" de The Who i "Vives bien" de Los Sustitutos.

La banda de La Plana esta formada per Paco Vila (guitarra), Pere Safont (baix) i Jesus Gallardo encarregat de la gravació de la bateria al disc, qui serà sustituit als directes per Joaquin Sanchis, un altre ex-Buhos junt amb Vila i Safont.
Els disc ha estat gravat als estudis La Guarida de Vila-real sota la supervisió de Juan Carlos Morcillo, el disseny del treball ha anat a càrrec de Tòfol Cruz de Mineral Gràfics i ha estat editat conjuntament pels segell Hurrah Música i After Memories, aquest últim subsidiari del castellonenc Jamaican Memories. 
En principi es pot adquirir manant un missatge a Hurrah! Música o posant-se en contacte amb Alter Memories, encara que en breu es començarà a distribuir a les tendes físiques.

Per aquest concert presentació els castellonencs es faràn acompanyar d'una altra banda local, els Rebel Minds, un jove combo de punk rock que prompte donaràn molt que parlar. El lloc la sala Four Seasons de Castelló qui es troba en una dificil situació actualment i a qui volem mostrar el nostre suport des d'aquest espai.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew