Entrevista fugaç amb... MIB Organ Trio (Especial Rhythm & Beach '16)

Els castellonencs MIB Organ Trio seràn els encarregats d'obrir la jornada de dissabte a la quarta edició del Rhythm & Beach, això serà a l'hora del vermut a la terrassa interior del Hotel del Golf amb entrada lliure. 



- Conteu-nos breument la història de la banda, qui la forma i d'on vénen els membres,  residència del grup, altres bandes on heu participat etc?
MIB Organ trio neix de la idea de crear una formació clasica d'orgue i desenvolupar aquest format. La banda la formen Cayetano Balfagón (teclista) Paco Ibañez (Guitarra)
i Carlos Mercado (Batería). Algunes de les bandes d'on venim son Four on six, Gorila lounge music band i Metal Cambra.

- En quins estils podriem dir es mou el so de la banda? Parlem de referents, quins artistes influèncien clarament el grup?

El estil barretja el jazz, soul, funk, blues, basicament influencies de la música negra, ficant la mira en els artistes i formacions clasiques (Jimmy smith, Kenny Burrel, Grant green, Booker T. Jones, Jimmy McGriff...)

- De què es composa el vostre directe versions, temes de propis?

Ara mateix sobretot versions amb la nostra empremta pero també estem començant a treballar en temes propis. 

- Teniu enregistrat algún treball d'estudi o teniu pensat enregistrar en breu?

Pues encara no tenim res ja que portem poquet temps amb el projecte pero si que tenim pensat fer algo en breu.

- Algo més que afegir, próximes actuacions...
Pues el Ryhthym&beach mos veura neixer en el que será el nostre primer directe i tenim moltes ganes aixi que esperem que siga el primer de molts. Moltes gracies pel teu interés. Salutacions.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew