dijous, 28 de gener de 2016

Els millors EVENTS per al CAP DE SETMANA


29 - 31 gener 2016

SARAU  08911
Ramón Martí Alsina 31, Pol. Ind. Badalona , Badalona


dimecres, 27 de gener de 2016

A 45 revolucions... THE APOLLAS - Mr. Creator/All sold outMisil del trio femení format per Billie Barnum, Ella Jamerson i Leola Jiles a Los Angeles, Califòrnia, EUA. Encara que la banda va estar formada l'any 1961, no va ser fins 1965 que van signar amb el nom The Apollas, tot just quan van gravar amb l'etiqueta Loma Records una subsidiaria de Warner Bros. Records. qui per aquells temps tractava d'emular a Motown llançant The Apollas com a resposta a les Supremes de Diana Ross.
Aquest Mr. Creator (cara A) va estar gravat l'any 1967 editat per Warner Bros. Records i no va ser fins anys després, ja amb el trio disolt (1968), que va rebre el reconeixement que es mereixia, quan va ser abraçat per la comunitat northern soul a Anglaterra. Per completar el treball a la cara B tenim el fantàstic "All sold out" un tema profund que contrasta amb l'uptempo de la cara anterior.

dimarts, 26 de gener de 2016

A la cabina l'Allnighter i les barreges del Beat... IRENEU BIGSEVEN


Des de Pujarnol, petit nucli montanyòs de la comarca del Pla de L’Estany ens visita Ireneu el pròxim selector   que ho farà rodar als plats del Beat de lleida dins el Vermuts Aborigens que organitza Natros Sols. L'Ireneu ha conviscut amb música des de petit, l’afició al col.leccionisme musical li va arribar cap als 16 anys i fins ara no l'ha deixat, en èpoques de manera malaltissa i en altres amb més tranquilitat segons conta ell mateix. Ha punxat en llocs com el same old beat de Girona, o el rude club de Barcelona i bàsicament per antros, baretos i festes de la província de Girona. 

- Quants anys portes mostrant la teva música al món? quina va ser la primera vegada i on?
 Uns 12 anys, la primera va ser a un Bar de Banyoles que es deia l’estel roig, allà vaig estar una llarga època posant-hi música dia si dia també. 

- Quin o quins formats de reproducció prefereixes a les teves sessions? 
Actualment punxo exclusivament singles de 7’. 

- Quin es l'estil principal a les teves punxades? es l'únic o també t'introdueixes en altres terrenys? 
Bàsicament Soul, reggae 60’s/70’s i algun derivat d’aquests.

 - Quina ha sigut l'experiència més significativa o el millor record de tots aquestos anys? 
Anant de gira portava una maleta petita amb uns 30 discos, amb ella vam crear una nit memorable a un soterrrani d’Erfurt. 

- Una anecdota durant una sessió que no oblidaràs mai, alguna petició extranya...? 
Peticions estranyes les que vulguis, normalment abans que me les facin ja els hi dic que no. Un dels avantatges d’anar amb singles és que no hi ha possibilitats de satisfer peticions fora de lloc.

 - Quines han estat les teves últimes adquisicions i que estas desitjant mostrar al món? 
Danger in your Eyes de Don Evans & The Paragons, sens dubte sonarà. 

-Top five, 5 temes per a cada moment de la nit:
Per començar la festa... The Hustle (Reggae) de Byron Lee & The Dragonaires 
Per calfar l’ambient... Push It In de The Versatiles 
Per mantindre el foc viu... Open Up de Clancy Eccles 
El colofó... I Can’t Lose de Mitty Collier 
L’acomiadament... I’m So Glad I Found You de The O’Jaysdijous, 21 de gener de 2016

THE HIPPY BOYS - Reggae with the Hippy Boys, High Note Records 1969


THE HIPPY BOYS - Reggae with the Hippy boys, 
High Note Records 1969

Aquesta joia va vore la llum un any després que es va formar la banda integrada per Alva "Reggie" Lewis (guitarra), Glen Adams (teclat), els germans Aston 'Family Man' Barrett (baix) i Carlton Barrett (bateria) tot i sota la supervisió de Lloyd Charmers de qui podriem recomanar quasi qualsevol de les seves referències en aquesta secció.
El disc es conforma de 10 temacles instrumentals de reggae profund, dur com una pedra, ritmes de baix pesats i penetrants on el hammond es fa protagonista majoritariament, només cedint el protagonisme de forma ocasional a la guitarra d'Alva "Reggie" Lewis com al tema "Challenge". El disc va estar produït per Sonnia Pottinger una de les poques dones productores que hi haven per aquella època a l'illa de Jamaica. T'agradarà si t'agrada Jackie Mitoo, Harry j. Allstars...

dijous, 14 de gener de 2016

Els millors EVENTS per al CAP DE SETMANA

15 - 17 gener 2016

UP FOR IT TRIO
16 gener, 20:00 hrs, entrada 4€
Tulsa Cafe, Benimaclet (València)


dimarts, 12 de gener de 2016

"X" el nou treball de la banda THE OFFENDERS (Destiny Records)THE OFFENDERS "X"
Destiny Records 2015

La banda italo/alemana The Offenders cel.lebren el seu desé aniversi en la carretera amb un nou treball nomenat "X". 
La banda formada per Valerio (veu), Checco (bateria), Cpt. Alex Elysium (teclats) i Puck (baix) es va formar a Cosenza, Italia l'any 2005, encara que des de 2009 tota la seva formació resideix a Berlin (Alemanya). 
"X"  ha estat editat novament per Destiny Records el seu segell habitual fins ara, en cd i vinil taronja,  aquesta vegada amb la col.laboració d'altres etiquetes com ara Bomber Music (UK), Rudys Back (Francia), KOB (Italia) i Stomp Recs (Canada).
En aquest nou treball els italians segueixen fidels al seu estil, 12 talls de ska al més pur estil 2Tone amb reminiscències punk i una més que notable influència de bandes pop angleses dels anys 80 com podrien ser The Jam, Housemartins o els Madness, fet aquest últim que els dona un punt de difenciació d'altres bandes que segueixen aquesta vessant de ska més accelerada i amb lletres amb contingut social i reivindicatiu.

Més info: http://www.theoffenders.euhttp://www.muttis-booking.de

dilluns, 11 de gener de 2016

A la cabina de l'Allnighter... DANI HERRANZ (Someday Northern Soul Allnighter)

El nostre convidat d'avuí podria escriure en primera persona la història de l'escena mod valenciana a la que ha estat lligat des de l'any 84, de fet per les seves mans han pasat algunes de les millors fulles i fanzines modernistes fets a terres valencianes (Marabunta, Hip, Con estilo...). Vivint el Soul quasi com una religió i en certa manera deixant enrere aquells anys de militància modernista, Dani Herranz ha esta un dels pomotors d'un bon grapat de weekenders i festes centrades exclusivament en fer ballar al públic a ritme de Northern Soul (Autumn Mod Rally, Gonna Be a Big Thing...) a hores d'ara es troba inmers junt a Alber Acedos en la creació d'un nou event amb el rare soul del anys 60 com a protagonista, el Someday Northern Soul Allnighter. Després d'una més que notable edició en la Sala Galileo de Madrid el pasat 2015, enguany canvia d'ubicació i es trasllada a València capital el próxim 23 d'abril,  concretament al Casino València, on tot apunta es repetirà l'èxit de la pasada edició on va haver hi Sold Out
- Quants anys portes mostrant la teva música al món? quina va ser la primera vegada i on?

La primera vegada que vaig punxar fou en 1986 o per ahí, en una sessió Mod a un pub de València, eren temps molt diferents, portavem els discos en borses de plàstic de Superette (pre- Mercadona). la primera vegada fora de València va ser al Mediterranean Meeting de Barcelona l'any 1989.

- Quin o quins formats de reproducció prefereixes a les teves sessions?
Exclusivament vinil original: 45" i LP 

- Quin es l'estil principal a les teves punxades? es l'únic o també t'introdueixes en altres terrenys?
Rare 60s soul, encara que això es univers absolut i te mil variants, també punxe abundant Girlie R&Soul, i algo de Crossover.

- Quina ha sigut l'experiència més significativa o el millor record de tots aquestos anys?
La veritat es que son moltíssimes, gaudisc molt punxant, encara que de a vegades puga ser ingrat, quan més he gaudit ha estat en la primera edició del Someday, en 2014.

- Una anecdota durant una sessió que no oblidaràs mai, alguna petició extranya...?
Dels meus anys en que vaig punxar profesionalmente tinc una llarguíssima lista de peticions salxixeras...que us estalviaré. Com anécdota "anorak", recorde que a finals dels 90 vivia en Londres i anava boig darrere del "What kind of love is this" de Johnny Nash, i hi havia un colega anglés que ho tenia i el vaig calfar l'oreja innombrables vegades per que me'l venguera, a lo que ell sempre es negava. Uns mesos després estava punxant al weekend de Cleethorpes, es va acostar amb el disc a la cabina i em va dir: "encara el vols?, si ho punxes la següent es teu!", por supost ho vaig posar i des d'eixe dia no ha eixit del meu maletí.

- Quines han estat les teves últimes adquisicions i que estas desitjant mostrar al món?
D & Joe "Instant happiness" - De To 
Bobby Byrd "Lost in the mood of changes" Smash 
The Sonnetts "Hit and Run lover" KO Records

-Top five, 5 temes per cada   moment de la nit

Per començar la festa... 
KLICKY ROBINSON – WHEN I WANNA SEE YOU – MODE 
EDDIE BO – FROM THIS DAY ON – SEVEN B 
PAULETTE – LOVE YOU BABE – CONTACT 
HOMER BANKS – SWEETIE PIE - GENIE
ROSE BROOKS –I´M MOANIN´ - SOUL CITY

Per calfar l’ambient...
E.RODNEY JONES – PEACE OF MIND – TUFF 
COOKIE SCOTT – I DON´T CARE – ORR 
CHUCK CORNISH – A TRIBUTE TO MOHAMMED ALI – WHITE CLIFFS 
THE HUN´S REVIEW – DON´T MAKE ME LOVE YOU – SORRO 
SPYDER TURNER – I´VE GOT TO GET MYSELF TOGETHER – GOOD TIM

Per mantindre el foc viu...
PAUL VANN – ONE TRACK MIND - CHANCE 
DON & RON – I´M SO SO SORRY – WHITE CLIFF 
THE PHONETICS – JUST A BOY´S DREAM - TRUDEL 
DUKE & LEONARD – JUST DO THE BEST YOU CAN – STOMP TOWN
FORTSON & SCOTT – SWEET LOVER - PZAZZ

L’acomiadament...
BETTY WILSON – I´M YOURS – DAYCO 
MARVA JOSIE – LATER FOR ME BABY – TIME 
WILLIE TEE – PLEASE DON´T GO – NOLA 
SHEILA FERGUSON –AND IN RETURN –SWAN 
LYDIA O CONNOR - NOBODY WANTS YOU - MISS HEMISPHERE

Podeu coneixer més sobre Dani Herranz en la fantàstica entrevista realitzada fa un temps a RealModWorld picant els següents enllaços:

Una bona mostra del que es mou als Someday:Castellano -¿Cuántos años llevas mostrando tu música en el mundo? cuál fue la primera vez y donde? La primera vez que pinché fue en 1986 o por ahí, en una sesión Mod en un pub de Valencia, eran tiempos muy diferentes, llevábamos los discos en bolsas de plástico de Superette (pre-Mercadona). La primera vez fuera de Valencia fue en el Mediterranean Mod Meeting de Barcelona, en 1989. -¿Cuál o cuáles formatos de reproducción prefieres en tus sesiones? Exclusivamente vinilo original, en 45 salvo que sea LP only.- ¿Cuál es el estilo principal en tus pinchadas? es el único o también te introduces en otros terrenos? Rare 60s soul, aunque eso es un universo absoluto y tiene mil variantes, también pincho abundante Girlie R&Soul, y algo de Crossover.- ¿Cuál ha sido la experiencia más significativa o el mejor recuerdo de todos estos años? La verdad es que son muchísimas, disfruto mucho pinchando, aunque a veces pueda ser ingrato, cuando más he disfrutado ha sido en la primera edición del Someday, en 2014. - Una anécdota durante una sesión que no olvidarás nunca, alguna petición extraña ...? De mis años en que pinché profesionalmente tengo una larguísima lista de peticiones salchicheras...que os ahorraré. Como anécdota "anorak", recuerdo que a finales de los 90 vivía en Londres e iba como loco tras el "What kind of love is this" de Johnny Nash, y había un colega inglés que lo tenía y al que abrasé la oreja innumerables veces para que me la vendiera, a lo que siempre se negaba. Unos meses después estaba pinchando en el weekend de Cleethorpes, se acercó con el disco a la cabina y me dijo: "lo sigues queriendo?, si lo pinchas la siguiente es tuyo!", por supuesto lo puse y desde ese día no ha salido de mi maletín. - ¿Cuáles han sido tus últimas adquisiciones y que estás deseando mostrar al mundo? D & Joe "Instant happiness" - De To, Bobby Byrd "Lost in the mood of changes" - Smash, The Sonnetts "Hit and Run lover" - KO Records. -Top Five, 5 temas para cada momento de la noche: - Para empezar la fiesta ... KLICKY ROBINSON – WHEN I WANNA SEE YOU – MODE, EDDIE BO – FROM THIS DAY ON – SEVEN B, ER BANKS – SWEETIE PIE - GENIE, ROS PAULETTE – LOVE YOU BABE – CONTACT, HOME BROOKS –I´M MOANIN´ - SOUL CITY, - Para calentar el ambiente ... E.RODNEY JONES – PEACE OF MIND – TUFF, COOKIE SCOTT – I DON´T CARE – ORR, CHUCK CORNISH – A TRIBUTE TO MOHAMMED ALI – WHITE CLIFFS, THE HUN´S REVIEW – DON´T MAKE ME LOVE YOU – SORRO , SPYDER TURNER – I´VE GOT TO GET MYSELF TOGETHER – GOOD TIM - Para mantener el fuego vivo ... PAUL VANN – ONE TRACK MIND - CHANCE, DON & RON – I´M SO SO SORRY – WHITE CLIFF, THE PHONETICS – JUST A BOY´S DREAM - TRUDEL, DUKE & LEONARD – JUST DO THE BEST YOU CAN – STOMP TOWN, FORTSON & SCOTT – SWEET LOVER - PZAZZ, -Despedida... BETTY WILSON – I´M YOURS – DAYCO, MARVA JOSIE – LATER FOR ME BABY – TIME, WILLIE TEE – PLEASE DON´T GO – NOLA, , SHEILA FERGUSON –AND IN RETURN –SWAN-,LYDIA O CONNOR - NOBODY WANTS YOU -MISS HEMISPHERE