Fermín Muguruza, Irun meets Ponent.



El Record Store Day és un dia especial per les petites botigues de discs que van apareixent per les principals ciutats d’arreu del món. També pels usuaris que estimen de forma sincera aquest format musical, que els darrers anys ha anat guanyant terreny a d'altres, malgrat que el seu potencial client mai l'ha deixat d'usar i de cercar en dècades. 

Estem parlant d’una diada en que per recolzar aquests especials comerços la indústria discogràfica, gran i petita, edita una sèrie de discos que sortiran per primer cop a la venda aquest dia i només a les botigues que estan inscrites a les diferents organitzacions del Record Store Day de cada país.
A l'Allnighter hem escollit per resaltar la proposta de Ponent Roots, qui es plau d'editar la seva segona referència, un cop més amb el suport de Grans Records, una petita i valenta botiga de vinils de primera i segona mà que s'ha fet un lloc a la ciutat de Lleida.
El fet de planxar aquestes dues cançons amb en Fermín Muguruza al capdavant, és per ells una gran fita, dues cançons que pensen son 2 himnes generacionals, i que pensen resumeixen la seva passió per la música d'arrel negra i la música compromesa.
Dub Manifest, versió Nola? gravat amb músics de Nova Orleans.
La Linia del Frente, versió Euskal Herria Jamaika Clash, gravada als mítics Tuff Gong Studios de Jamaica.

Segons ens conten ells mateixos "quan vam convidar al Fermín a escoltar la nostra proposta, no ens esperàvem el seu entusiasme i totes les facilitats, des del minut zero, va creure que era maco i ens ho ha facilitat tot al 200%.
Nosaltres, com a consumidors malaltissos de 7'', ens sentim orgullosos de treure anualment un single, d'edició limitada a 300 còpies i numerada a mà, planxat als Països Catalans, fet a casa dels compas de Krakatoa, amb un disseny i producció de Ponent Roots".

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew