CHET BAKER Could happen to you


It could happen to you CHET BAKER sings
Any:1958
Fantasy records
Estil:Modern Jazz

Grabat originalment a New York  l'any 1958, re-llançat l'any 2010. Chet Baker es un conegut trompetista i cantant dins l'escena del West Coast Jazz dels anys 50. Li va arrivar l'exit després de tocar amb Charlie Parker al Tiffany Club de L.A l'any 1952, aquell mateix estiu s'integrà dins el Gerry Mulligan Quartet, amb que realitzà diverses gravacions per al segell Pacific Jazz Records.

Al poc de temps formà el seu propi quartet, amb qui va gravar Chet baker sings l'any 1954, per Pacific jazz, amb aquest treball es va consolidar com un dels grans dins del gènere i va continuar cantant durant la resta de la seva carrera, ademes de tocar la trompeta.

Desprès de diverses gires per Europa i Estat Units, es va enganxar a l'heroïna i pasà diverses vegades per la presó, així doncs els primers  anys de la decada dels 60, va ser un infern per al trompetista, detecions arreu d'Europa, deportacions i mes problemes amb les drogues, tot i alternant amb gires i gravacions, cap a finals dels seixanta, nomes es dedicava a gravar i actuar  de manera ocasional, a principi dels setanta es va retirar per complet.

Va reprendre minimament la seva carrera l'any 1973, moria l'any 1988 al caure per una finestra d'un hotel d'Amsterdam, desprès d'ingerir heroïna i cocaina.
Darrere deixà una amplia discografia de gravacions d'estudi i directes, entre la que s troba aquest It could happen to you.

A contiuació el tema que obri aquest treball.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew