Les matinals del Four Seasons presenta BANDITS


Una gran banda de nou músics, amb varietat de cors i vents, per a passar-lo pipa ballant ritmes reggae, ska i rocksteady. Eixa és la proposta del grup castellonenc Bandits per al segon lliurament de Las Matinales del Four seasons en col·laboració amb Espai Menut. La cita, dissabte 19 de maig a les 12.00 amb entrada única a 3 euros. Després del gran èxit de l'estrena amb l’actuació de The Bitters, en la qual es van esgotar les entrades dies abans de l’actuació, una recomanació: no et dormes. Pots aconseguir les entrades anticipades al Four Seasons, a la seua web o a Spoonful.


Bandits és un jove grup castellonenc devot dels sons jamaicans més clàssics, el rocksteady i el ska fonamentalment, que ja sap el que és actuar en el festival Rototom Sunsplash, en la seua primera edició a Benicàssim. La seua principal virtut és la combinació d’elegància i diversió, passant dels ritmes més ballables a harmonies vocals i de vents (duen saxo tenor, saxo baríton, trompeta i trombó de vares) molt ben executades.
En 2010 van traure el seu primer disc, Love Shots, enregistrat en Rockaaway estudis i coeditat exclusivament en vinil per tres segells: Liquidator Music de Madrid, jamaican memoriesde Castelló i The Golden Singles d’Alacant. Els castellonencs adaptaran el seu repertori al públic infantil: estan preparant versions de cançons populars i de televisió, ensenyaran als més menuts conceptes bàsics per a ballar ska i repartiran maraques de confecció artesana per a seguir el ritme d’alguns temes. És a dir, que arriben amb la lliçó bé apresa. De fet, per a anima als seus seguidors de Facebook que vagen al concert han penjat el següent extracte d’un article de la psicòloga Anayanci Mazariegos Orantes, La infliència de la música en els nostres xiquets:
“La música té un gran poder. Brinda una grata experiència d’aprenentatge, estimula la imaginació i creativitat en els xiquets. A més, crea vincles entre pares i fills segons els ritmes i sons que es generen en l’ambient. El gust entre pares i fills mentre comparteixen moments musicals reforça els seus llaços. Aquest llaç li servirà per a les relacions que el xiquet mantindrà durant tota la seua vida. (…)
En incloure la música com a part de la seua educació, els xiquets gaudiran moments d’alegria en els quals tenen l’oportunitat d’exterioritzar la comunicació, moviment, socialització i creativitat, a més els brinda l’oportunitat de promoure l’aprenentatge, estimulant el seu desenvolupament i enfortint la seua aptitud per a establir relacions fortes i sanes amb altres persones”.
http://www.fourseasonsclub.es

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew