Adeu 2012, benvingut 2013 BON ANY NOU!



Adeu 2012, malgrat no complir-se un any natural per a l'Allnighter, enrere queden 8 mesos de pasar hores cara l'ordinador, enviar i rebre entrevistes a bandes i selecters, correus que arriven i altres que mai obtindràn resposta, recerca i intercanvi d'informació, col.laboracions, concerts, hores d'aprendrenentatge... en definitiva de promocionar i difondre allò que sense ser lo més important en la meva/nostra vida, si ocupa gran part d'ella, allò q ens acompanya cada moment i ens fa sentir d'una forma diferent depenent de la situació, perque com es sol dir hi ha una música per a cada estat d'ànim o sempre hi ha una cançò per a cada moment. 
Des de aquest modest espai espere anar complint el proposit que em vaig marcar en un principi, objectiu que no va ser un altre que difondre i entretindre, així doncs vull donar les gràcies a totes les persones, bandes, segells, botigues, Djs... que han col.laborat o participat durant aquest 2012, per supost a totes les persones que en algún moment de l'any han visitat el blog i especialment a la gent que tinc al voltant, la familia per la seva comprensió i col.laboració, a tots/es us desitje un bon any nou.

Benvingut 2013, que ens espera aquest nou any a l'Allnighter, doncs més entrevistes, més articles dedicats a coneixer la història de les nostres preferides, més espai per donar veu a les bandes emergents, més comentaris d'aquells discos que ens fan sentir quelcom especial, més novetats, més soul, ska, rocksteady, reggae, modern jazz... i si es posible cel.lebrar una festa d'aniversari com cal cap al més d'abril, estareu informats/des.


Estàs preparat/da? doncs, deixa caure l'agulla,  no descuides la teva imatge i no deixes de ballar, l'ALLNIGHTER no ha fet més que començar.

Bon Any 2013!!


Comentaris

  1. Camarada!
    Felicitats i gràcies de nou pel bloc, és interessantíssim.
    Que entris bé al nou any i que alguna pista, barra o plaça ens faci coincidir.
    Salut, modernor i empenta!!!!

    ResponElimina
  2. Igualment company, de ben segur ens vorem prompte, bon any nou!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew