Els grans de Jazz en imatges per ROBERTO POLILLOPorta des de 1962 (quan tenia 16) fins a 1974 fotografiant als músics de jazz més importants de l'època, ha documentat més de 100 concerts de jazz, per a la revista italiana "Jazz Música", dirigida pel seu pare Arrigo, qui era un crític de jazz molt conegut, organitzador de concerts i historiciador de jazz.

Abbey Lincoln
Una exposició permanent de les seves imatges de jazz romàn a la Fortezza Medicea deSiena, al Jazz Foundation de  Siena, on hi ha un Centre d'Estudis de Jazz dedicats a la memòria del seu pare.
Les seves fotos han estat publicats principalment en revistes de jazz, incloent Jazz Música, Jazzit, Jazz Magazine i altres, també en LP i caràtules de CD, i altres llibres, incloent Jazz Stasera del seu pare, ha presentat nombroses exposicions personal a Italia.

El 2006 va publicar un llibre fotogràfic, amb una àmplia mostra de les seves fotografies de jazz: Swing, bob & free - jazz degli anni Il 60. on es poden trobar gran quantitat de les seves imatges.


Miles Davis

Thelonious Monk

John ColtraneComentaris

Entrades populars d'aquest blog

La ruta del... Northern Soul (Iª Part)