Els grans del Jazz i el Rock dels 60 sota l'ull de DAVID REDFERN

Es va iniciar al món de la fotogràfia a principis dels seixanta als clubs de jazz londinencs, més tard es va dedicar a fotogràfiar als artistes que pasaven per televisió a programes com Ready, Steady, Go! a l'hora i  per les nits inmortalitzava als artistes que pasaven pels escenaris dels millors club d'Anglaterra, 100Club, Marquee etc. on capturava els millors moments de les actuacions dels grans del Jazz.
Assidu als millors festials de Jazz i Rock es va fer un lloc entre els gran fotografs a la decada dels 70, época en la que edita els seu primer llibre, l'any 1980 Eel Pie Publishing Company propietat d'un tal Pete Thownshend publica el llibre David Redfern's Jazz Album.
Col.leccions de segells amb el rostres del grans del jazz, nombroses exposicions, quantitat de guardons en reconeixement a la seva carrera i divuit anys al front de la BAPLA (Associació Britanica de Biblioteques d'Imatges i Agències) completen la carrera del fotograf fins a dia d'avui, encara que aquesta no ha finalitzat ja que continua totalment actiu.





    
  











Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew