I APLEC MODERNISTA DEL CAMP DE MORVEDRE... Crònica d'una festa anunciada.


A les 19:00 hores del pasat divendres 19 d'abril tenia lloc la inaguració oficial del I Aplec Modernista del Camp de Morvedre, amb l'apertura de l'exposició Modernisme Aborigen al Bar A Cualquier Otra Parte de Sagunt començava el que seria per alguns un llarg cap de setmana. Així doncs els vinguts a aquest primer acte pugueren gaudir d'una picaeta cortesia d'aquest espai, donar una ullada al recull de portades de singles dels anys 60 cantats en català, que composaven l'exposició, i escoltar una bona seleccció de temes tant dels singles que composaven l'exposició com altres grans classics de l'escena modernista.

Al dissabte de matí començava el primer event del dia, on la música en directe era la protagonista, de la má del Carles Belda i el Marc Serrats, sota el titol "Els nostres classics per jamaicanes" a les 12:30 del migdia els barcelonesos posaven potes amunt la Taverna de la Serp als peus del teatre romà saguntí, amb tot un seguit de classics catalans en clau jamaicana, acordeonista i guitarra, feien cantar i ballar al públic asistent durant hora i mitja aproximadament.

Ales 19:00 tenia lloc el tercer acte de l'Aplec, el concert dels castellonencs Arte Pop, curiosament un dels actes menys multitudinaris de tot el cap de setmana, al Casal Jove del Port de Sagunt, un espai amb capacitat per a més de 300 persones i amb un escenari i so increible, els de la Plana repasaven el seu primer treball "Un sueño, una generación" així com presentaven alguns dels seus temes nous, malgrat quedar una mica gran la sala, Paco Vila, Pere Safont  i Jaume Tarrega  mostraren un espectacle fantàstic amb un so potent i una actitud esplèndida sobre l'escenari.
Finalment i després de carregar forces, arribavem a la festa de cloenda de  l'Aplec, la punxada a carrec de saul Ska-ba i Manel Ramodne, els quals a base de dosis d'Early Reggae, Ska, Soul, R&B... rebentaven el Pub Y Ahora Que? al complexe d'oci Puerto Ocio del Port de Sagunt, amb el pub ple de gom a gom durant més de 5 hores els vinguts a la festa no deixaren de ballar resistint-se a marxar. 

Així finalitzava aquest I Aplec Modernista del Camp de Morvedre el qual servia per cel.lebrar el primer aniversari d'aquest vostre espai, moltes gràcies a tots/tes les que han participat d'una forma o un altra per que aquesta gran festa del modernisme es duguera a terme, esperem trobar-nos l'any que ve, Keep The Faith!








Comentaris

  1. Ie enhorabona. Una llàstima no haver pogut anar-hi, sens dubte, un aplec molt lloable. Ja parlem.

    ResponElimina
  2. A l'altra serà, de ben segur que hi hauran més, Salut!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew