Ier ANIVERSARI, PER MOLTS ANYS ALLNIGHTER!!!

El 6 d'Abril de 2012 s'alçava la persiana del nostre club particular, s'accionava la tecla d'ON i el disc començava a rodar, un servidor deixava caure l'agulla i la música ja no ha deixat de sonar fins avuí, Jazz, Reggae, Ska, Soul, R&B, British 60's... notícies, entrevistes, monogràfics, programes de radio, grups vells, noves bandes, selectors, clubs... així fins acumular més de 250 entrades i quasi 14000 visites, segurament no he descobert res, o potser a algú li he descobert tot un món, així com molts i moltes ho varem descobrir el seu dia  i ens quedarem enganxats/des a uns sons que ens han acompanyat i ens acompanyaràn durant tota la nostra vida.

Des d'aquest modest espai vull donar les gràcies a tota la gent que ha pasat per l'Allnighter en aquest primer any,  les persones que han participat d'una manera o una altra a fer creixer cada dia un poc més aquest modest espai, selectors, bandes, clubs, programes de radio, etc. aquelles persones que han tingut el detall de dedicar una estona a respondre entrevistes, enviar fotos o qualsevol altra cosa que m'ha permet desenvolupar un article.

Com que no podiem deixar pasar la data, ens hem tret un Aplec Modernista de la manega en forma de festa d'aniversari, tanmateix aprofite per convidar a tots/tes els/les seguidors/res del blog a aquesta nostra festa de primer aniversari.

Senyores i senyors apureu el got, no descuideu la vostra imatge, obri-vos lloc a la pista, sentiu el calor i no deixeu de ballar, aixó no ha fet més que començar.


Llarga vida a l'Allnighter!
Keep the Face!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew