Només falten 6 dies per que finalitze el VERKAMI dels DR. CALYPSO


La banda barcelonesa Dr Calypso va obrir fa unes setmanes  un projecte Verkami per fer possible l'edició en format vinil i Cd dels 13 nous temes que tenen preparats per editar un nou treball.
Verkami es un altre projecte més dins del Crowfunding, el qual els seguidors tenen l'opció de col.laborar amb la banda per fer posssible la gravació del disc, a canvi d'una compensació acord al nivell d'implicació o col.laboració
Per seber-ne més d'aquest projecte i quines son les possibilitats de col.laboració només cal picar a l'enllaç http://www.verkami.com/dr. calypso


A finals dels 80, concretament a principis del 1.989 Barcelona veia néixer els Dr. Calypso, una colla de  joves pujaven a un escenari amb l'excusa d’omplir les nits amb versions dels clàssics skatalítics i jamaicans . 
Avui, més de dues dècades després d'aquelles primeres actuacions, estem davant de la banda de ska i reggae més important del país, i fins a la data d’avui, la banda ha acumulat una llarga llista de gires, concerts internacionals, discos, ... i una unànime reconeixement dintre i fora de l'estat.
... els seus inicis i gairebé dues dècades de vida ... Dr. Calypso van començar tocant les clàssiques versions dels grups jamaicans com The Skatalites, Prince Buster, The Maytals, The Ethiopians... i èxits de grups insignes de la 2-Tone anglesa com The Specials, The Beat... Ningú imaginava que dues dècades després la banda barcelonina encara ens sorprendria amb els seus ritmes, però és que ja van començar molt i molt forts. Per aquell temps, amb tan sols sis mesos de vida, Dr. Calypso van compartir escenari amb el mític Laurel Aitken (el 'Padrí' del ska). I molt poc després, es van embarcar en una primera gira per Suïssa i Alemanya, actuant en Zurich, Frankfurt i Berlin (al costat dels clàssics Negu Gorriak) entre altres ciutats.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew