BAD MANNERS visitaràn València i Badalona

La mítica banda anglesa d'Ska TWO TONE encapçalada pel carismàtic Douglas Trendle, més conegut com Buster Bloodvessel visitaràn les ciutats de Badalona (Barcelonés) i València (L`Horta) dins la gira  que els portarà per diverses ciutats del sud d'Europa com ara Gasteiz (EH) o Saragossa (Aragò).

Formats cap al 1978 i en el qual cal destaca el protagonisme del vocalista i líder del grup, Douglas Trendle, més conegut com Buster Bloodvessel, orondo skinhead (pateix d'obesitat mòrbida) i autèntic home-espectacle en directe. Al seu costat, trobem a Louis Cook a la guitarra, a Brian Tuitt a la bateria, Alan Sayago a l'harmònica, Paul Hyman com trompeta, Andrew Marson com saxofon alt, Chris Kane com saxofon tenor, Dave Farran al baix i Martin Stewart a els teclats.

Aquesta serà la formació de 1980, amb la qual trauran al mercat el seu primer single "Ne-Ne Na-Na Na-Na Nu-Nu / Holidays" i poc després el seu primer Lp, "Ska'n'B", títol que anticipa quin tipus de música és la per la que estan influïts, el ska i el rythm'n'blues. Aquell mateix any, al novembre trauran a la venda el seu segon disc, "Looney Tunes". A partir d'aquest moment, les gires per tot Europa són contínues. El 1981 gravaran el seu tercer àlbum, "Gosh It's", últim disc de Bad Manners englobat en el període Two Tone. A partir d'aquest moment, Bad Manners seguirà editant material durant tota la dècada dels vuitanta: "forging Ahead" (1982), "The Height of Bad Manners" (1983), "Mental Notes" (1985), "Shake a Leg "(1987)," Eat The Beat "(1988)," Return of The Ugly (1989) i ja als anys noranta, "Fat Sound" (1992) i "your say Knock The Balhead" (1997). Actualment (2006) Bad Manners segueixen fent concerts, encara que de la formació inicial només sobreviu Fatty "Buster" Bloodvessel.


Informació referent al concert de València:



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew