FESTA MODERNISTA DE LA TARDOR, 30 novembre, Sagunt (Camp de Morvedre)

Obrim la setmana presentant el que serà el segón event organitzat per aquesta casa, La Festa Modernista de la Tardor, aquesta tindrà lloc el pròxim dissabte dia 30 de novembre a l'històrica ciutat de Sagunt (Camp de Morvedre). L'event consta de tot un seguit d'actes que ompliran la jornada de musica i diversio. Començarem la jornada amb una escuterada clàssica de Vespes i Lambrettes amb la col.laboració del Castelló Scooter Crew, la qual recorrerà els principals pobles de la comarca, Canet d'en Berenguer, Les Valls, Torres-Torres... amb final als peus del Teatre Romà de Sagunt, més concretament a la Taverna de la Serp on tindrà lloc l'acte-presentació del disc "Modernisme per la mainada" a càrrec dels Badabadoc Selectors, representats aquesta vegada pel Carles Belda, acordionista i col.leccionista dels sons originals dels anys seixanta fets a casa nostra i en la nostra llengua.
Modernime per la mainada es un recull de cançons dels anys seixanta fetes per i per a xiquets i xiquetes, així els Badabadoc Selectors en oferiran una punxada en vinil d'aquest recull de cançons que omplen el disc.
A continuació gaudirem d'un dinar de germanor, el qual hi ha que fer reserva anticipada, be mitjançant el nostre correu allnigterproduccions@gmail.com o per missatge privat al nostre facebook.
Tot seguit l'escriptor senienc Robert Abella ens farà una presentació i ens introduira en el moviment Mod dels anys 80, presentant el seu llibre "40 mods de les nostres terres". Ja cap al final de la vesprada i canviant d'escenari ens acollirem al bar "A Cualquier Otra Parte" a la plaça Cronista Chabret, per escoltar la selecció musical que ens te preparada DJ Loutru, pseudonim que empra Lourdes Trujillo a les seves sessions, Lourdes vocalista del grup Arcana has Soul ens oferirà un set carregat de Soul i Jazz per anar preparant la nit. Lourdes es troba inmersa en la gira estatal de presentació del nou disc d'Arcana Has Soul, "Easy Living Room", un fantàstic treball carregat de soul, jazz i pop, el qual ha acollit les millors crítiques i que els ha portat a rodar per tot l'estat i  visitar en diverses ocasions els estudis de Radio 3.
Finalment hi haurà la festa cloenda del dia, aquesta tindrà lloc al pub Y Ahora que? a l'enclau d'oci Puerto Ocio, ubicat a la part baixa de la ciutat concretamet al Port de Sagunt, espai d'ambit punkrocker que es vestira de modernisme per l'ocasió, allí tindrem una sessió vinilica a càrrec dels punxadiscos, el sagunti Lil Sucre acompanyat del  Marc Faith des de Castelló, que ens deleitaràn amb un set carregat de Soul, Blue Beat, Rocksteady i R&B que de ben segur no deixaràn indiferent ningú.
Finalment volem donar les gràcies a tots i totes les que fan posible aquesta festa, els col.laboradors, La Taverna de la Serp, el bar A Cualquier Otra Parte, el taller de disseny i confecció a mida de Pilar Samper, la perruqueria Adrian Lloris i la gent del Pub Y ahora que? 
No descuideu la vostra imatge i no deixeu de ballar, l'Allnighter no ha fet més que començar.











Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew