A la venda el llibre "50 AÑOS DE MÚSICA REGGAE EN ESPAÑA"

Des d'avuí es troba a la venda  el llibre "50 Años de Reggae en España Ska, Rocksteady i Reggae". Han pasat 50 anys des de que en 1964 es publicaven a l'estat espanyol  els primers discos de vinil de Ska, Rocksteady i Reggae. Amb motiu d'aquesta efemeride, i com a mena de conmemoració d'aquest fet, veu la llum aquesta publicació de la ma de Pedro García i Toni Face on es recopilen tots els EP’s, Singles i LP’s d'aquest estil publicats en eixos primers anys a l'estat espanyol, al llibre a més a més s'inclouen tots aquells artistes pioners que van continuar durantla seva musical editant vinils fidels al gènere jamaicà.

El llibre es fruït d'un exhastiu traball de col.leccionisme durants llargs anys en els que Paloma García i Pedro García s'han dedicat a rastrejar la pista i aconseguir cadascún dels treballs que composen l'obra. Van ser molts els discos d'artistes Reggae foranis editats a l'estat espanyol, i també es van publicar un bon grapat de EP’s i Singles d'intèrprets estatals. Estos artistes usualment estaven centrats en altres estils musicals, però, en algún moment de la seva carrera van enregistrar cançons d'aquests nou sons. Al llibre es recullen totes les portades de cadascún d'aquestos discos acompanyats de les seves dades (cançons, discogràfiques, referèncias, etc…) relacionats amb la seva catalogació, així com de comentaris i curiositats sobre aquestes edicions i sobre els seus artistes.

En companyia d'aquesta recopilació discogràfica s'ha inclós una petita informació sobre les etiquetes promocionals i comercials, contraportades, material promocional i diferents dades relacionades. Tot això amb pròleg d'un del grans de reggae de la història del Reggae: Roy Ellis.”
El llibre te tamany single 7" i es llança en edició limitada i numerada de només 1000 còpies, el preu es de 20€, pots adquirir-lo picant al següent enllaç de la tenda Liquidator.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew