SPLENDINI BAZAR fidel successora de la vella MARDIGRAS!


La ciutat de valència i per consequencia els seguidors de la bona música en format vinil estan d'enhorabona, tenim el plaer de presentar-vos una nova tenda de discos a la ciutat del Túria, SPLENDINI BAZAR. Sabeu d'aquells llocs que son xicotets però a la vegada inmensos, on pots pasar una bona estona rebuscant entre joies originals dels anys 50, 60, 70... on l'elecció se't fa difícil, on sents qualitat a cada disc que pases, on el seu responsable et pot asesorar sobre el que tens entre mans, amb la total seguretat de que no t'estan venen lo primer que has agafat, on notes passió i coneixement pel seu treball, tot això pots trobar i sentir a SPLENDINI BAZAR.

Així i tot, malgrat ser un espai nou, la tenda ja te la seva història, ja que el seu propietari es un vell conegut dels col.lecionistes de vinils, Mardi com el coneixen els més propers, ja te una solida experiència en assorament i venda de premsats de Jazz, R&B, R&R, Soul... com ens conta ell mateix "després d'un temps, un xicotet cicle de dos anys, en el que la venda per internet va prendre el relleu a lo quotidià que vaig viure a Discos Mardigras! des de que vaig començar allà pel 99, torne al carrer, a la barricada del vinil. Hem obert, de nou amb moltes ganes i noves il.lusions qui ens ho anava a dir".

SPLENDINI BAZAR es troba situada al Carrer Alcira de València, l'adreça exacta es Carrer San Francesc de Borja 4, entrada pel carrer Alcira a uns dos minuts de la plaça Espanya, i a tir de pedra de l'Estació del Nord i parades de Metro de Plaça d'Espanya. Podeu contactar por telèfon a travès del 679611896, i com ja feien a Mardigras! segueixen en la mateixa direcció de sempre, combinar discos usats de qualitat amb ofertes. Soul, blues, jazz, funk etc En breu esperen millorar l'stock de rock, pop, jamaicà així com altres sons. 

Però Mardi i Splendini's Bazar, no acaben ací, la tenda ademés es la seu del projecte que gira al voltant del collage en papel THE JAZZ PROBLEM, des de fa tres anys Mardi es dedica aquest tipus d'art i al mateix local disposen d'originals i reproduccions, ademés a la tenda compten amb un petit racó d'obra gràfica d'amics/gues de Splendini. 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew