A la cabina de l'Allnighter... THE NEIGHBOURS SELECTORS

Des que l’any 2008 aquests dos joves del Clot (Barcelona) van decidir treure la pols a les discografies dels seus pares no han parat de col·leccionar vinils fins a dia d’avui, i ja fa 5 anys. The Neighbours, a part de ser veïns de veritat, també comparteixen els mateixos gustos per la música. Començant per l’Ska clàssic i el Rocksteady jamaicà, que van ser els estils precursors del projecte musical fins al Soul més modern d’avui en dia. La BlackMusic és el que predomina a les seves prestatgeries. En 5 anys, The Neighbours han voltat per arreu del país tenint l’oportunitat de compartir cartell amb artistes internacionals com també de trepitjar els escenaris de grans sales com ara la sala [2] de l’Apolo. El que més els agrada a aquests melòmans és que la gent balli als seus shows, és per això que a les seves maletes mai falten els millors hits per a una nit de gresca i xerinola. Sota el lema “Music is a mision not a competition” conviden a tothom a participar i gaudir de la gran festa de la música negra de Barcelona.



- Quants anys porteu mostrant la vostra música al món? quina va ser la primera vegada i on?
Doncs ja fa 5 anys que voltem pel món, com passa el temps! La primera vegada que ens vam ajuntar va ser per la festa major del barri del Clot (Barcelona) l'any 2008, hi havia un concurs de selectors i ens vam animar a participar. Va ser fàcil escollir el nom The Neighbours, en Daniel viu al 1r3a i un servidor, en Gerard, visc al 5e2a. Hem de dir que aquell concurs no el vam guanyar.

- Quin o quins formats de reproducció preferiu a les vostres sessions?
Col·leccionem vinils i és el que fem servir, especialment 7 i 12'', encara que també algun de 10.

- Quin es l'estil principal a les vostres punxades? es l'únic o també us introduïu en altres terrenys? 
Vam començar col·leccionant ska i rocksteady jamaicà però a mesura que hem anat compartint cabina amb altres selectors hem anat coneixent nous estils i hem ampliat el nostre ventall de gustos musicals: R&B, punk 77', soul, disco, funk, brazil, latin, boogaloo...

- Quina ha estat l'experiència més significativa o el millor record de tots aquestos anys? 
És difícil concretar quina és l'experiència més significativa ja que totes tenen quelcom d'important, però potser el dia més emocionant va ser quan vam punxar per primera vegada al Maybe Another Club, Sala Rocksound de Barcelona. Va ser llavors quan The Neighbours ens vam consolidar.

- Quines han sigut les teves últimes adquisicions i que estas desitjant mostrar al món? 
En Daniel fa dies que vol punxar l'Special Girl del Joe Bataan i jo especialment tinc ganes d'estrenar l'I toke my baby home dels Kinks.

-Top five, 5 temes per a cada moment de la nit:
Per començar la festa.. 6 by 6 de l'Earl Van Dyke
Per calfar l’ambient... 7 days too long d'en Chuck Wood
Per mantindre el foc viu...  Shout! de la Lulu
El colofó... All night dancin' dels Jackson 5
L’acomiadament... Little Green Back dels George Baker Selection. És el que sempre tanca les nostres sessions, mai falla.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew