I ja han passat dos anys, per molts anys ALLNIGHTER!

I ja han passat dos anys xics i xiques, i quasi sense adonar-me'n, el 7 d'abril de 2012 l'Allnighter posava el disc a girar i la música ja no ha deixat de sonar. Han sigut dos anys on he pogut coneixer gent fantàstica, descobrir noves bandes, coneixer la història d'altres més clàssiques, gaudir d'un bon grapat de concerts i discos... la formula doncs ja la coneixeu, modern jazz, soul, R&B, sons jamaicans, modernisme aborigen... ah i un xic d'elegància perque no dir-ho, la mateixa formula amb la que espere transcorreguen els temps vinents, i els que espere estigueu amb mi, l'Allnighter no s'acaba, i dic jo que haurem de cel.lebrar-ho no? en breu us informaré de la festa de cel.lebració així com del 2ón Aplec Modernista del Camp de Morvedre que s'esta gestant.

Fins aleshores ja sabeu, deixeu caure l'agulla, feu girar el disc, no descuideu la vostra imatge i no deixeu de ballar, això no ha fet més que començar... esteu a l'Allnighter.







Comentaris

  1. Per molts anys Allnighter!. Durant aquest temps ha estat tot un plaer consultar aquest espai informatiu amb necessària assiduïtat. T'encoratjo a seguir endavant molts anys més. Moltes gràcies pel treball tan acurat, elegant i ben professional.

    ResponElimina
  2. Que aquestes paraules vinguen de tu no poden mes que encoratjar-me a continuar, moltes gràcies mestre, espere ens tornem a vore prompte, tenim pendent una conversa, una abraçada Àlex i llarga vida al Magic Pop!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew