Entrevista fugaç amb en DAVID NEBOT (Watusi Dance Party)

Al David Nebot el vam convidar a una sessió a la nostra cabina quimèrica, però per questions d'agenda ho hem hagut d'ajornar i deixar-ho pendent per a una altra setmana, com que ja estaven en contacte i només falten dos dies per a viure una nova edició del Watusi Dance Party, hem volgut que ens conte un poc de que va la cosa i això es el que ens ha respost.

- Com vareu començar aquesta història del WDP?
El Watusi Dance Party va començar el pasat 2013 a la Sala Magazine de València. Aquestes festes les organitzavem Sr.Varo i jo, David Nebot. Varo es ben conegut per tothom, dee jay i primer bateria de Dr.Explosion, actualment organiza el Funtastic Dracula Carnival junt a Paloma Borbone. 

- Des de quan portes als plats? i com comença allò del WDP?
Jo porte punxant des de finals dels 80. El Watusi va començar com a  un club de dee jays en el que portar un convidat que ens acompara a mi i a Varo. 

- Teniu un lloc fixe per cel.lebrar les festes o com es sol dir que sigueu residents?
Actualment tenim residència fixa en la fantàstica i nova Sala 16 TONELADAS a la ciutat de València, on fem aquesta festa mensuamentl. 

- En que consisteix exactament el WDP?
La festa consisteix en dos grups i desprès  una punxada fins les 6'30 de la matinada. La principal filosofia de la Watusi es fer unes festes lo mas divertides i bojes possibles!! amb dues bandas de qualitat i deejays convidats que porten una bona maleta de vinils. 

- Quina linea o en quins estils es mouen aquestes i la geneneralment que es posa als plats?
Sempre intentem que les dues bandes siguen de distints generes per poder arribar a un públic més ampli i perque pense que així la gent te l'oportunitat d'escoltar altres coses a les que no esta acostumada. Els generes musicals que defensem al Watusi estan centrats principalment en las decades dels anys 50 i 60, principalment en la música negra, però, em sembla que som bastant eclèptics i en quant a les punxades, donem bastants girs d'estil com per a satisfer a tothom  en major o menor mesura. Bandas actuals amb regust a anys 50 i 60 no faltenals sets, ademés del revival d'aquestes epoques que van haver als anys 70 i 80. També acostumem a posar algo de Punk clàssic dels 70. En definitiva generes com el Rockabilly, Exètica, Soul, Rock and Roll, Garage, Frat Rock, Surf, Beat, Punk 77, Rhythm and Blues, estan molt presents en la Watusi Dance Party. L'únic prohibit en aquestes feste es aburrir-se.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew