Entrevista fugaç amb... THE LIMBOOS, maaaambo!

- Conteu-nos breument  la història de la banda, quan es forma, qui la composa i d'on provenen el membres de The Limboos?
The Limboos ho vam començar fa un any i mig Daniela, Sergio, Marky i Roi. Ens abellia fer quelcom amb  ritmes selvàtics i tot va començar a rodar fins a hores d'ara. Alguns de nosaltres també formem part de The Phantom Keys i The Allnight Workers.

- Encara que sovint se vos identifica amb  l'etiqueta de banda de R&B, en temes com “Space Mambo” s'aprecien certs aires caribenyos, que  ens podeu contar en aquast aspecte?
Teniem clar que voliem obrir-nos a altres ritmes i estils, però, tot i tenint com a base el R&B. Ens  encanta el mambo, el calypso, el ska primitiu, etc.

- D'on surgeixen llavors les vostres influèncis, quins considereu son els vostres referents musicals?
Ens influeix la música afroamericana en seu més ampli espectre, sense atendre a etiquetes, ni gèneros. Potser el referent més clar siga New Orleans, pel seu mestizatge musical. Referents? doncs des de Machín i Esquivel fins Ike Turner o Andre Williams.

- Que ens podeu contar del material editat fins ara? producció, estudi etc.
Després de l'estiu editarem amb Penniman un altre single i el disc, gravat als estudis Big Cheff de Madrid sota la batuta de Mike Mariconda, que es quasi un membre més de la banda. Tant en l'edició com en la gravació treballem com una familia.

- He llegit ja diverses vegades de ma d'alguns que saben d'açò, que sou la millor banda de R&B del momento a l'estat espanyol i amb un dels millors directes, que teniu que dir això?
Ens agrada molt vore que la gente es diverteix en els directe, mientre ballen tot va be. De totes formes,  estàn eixint moltes de les nostres bandas favorites de R&B actuals. The Excitements, TT Syndicate, Mambo Jambo... El nivell ara mateixa es increible.

- En que consisteix el vostre directe, a banda dels temes propis, quines  versions incorporeu al vostre repertori?
El nostre directe reflxja el nostre eclecticisme, hi pots trobar una mica de tot el que ens agrada. Fem alguna versió però sempre fent-la sonar al so de The Limboos.

- Teniu el poder de la resurrecció quin artista convidarieu al vostre show o estariu encantats de compartir escenari.
No estaria malament tindre en Tito Puente donant-li als timbals.

- El futur més inmediat?
Tocar molt en directe i presentar el nostre Lp a partir d'octubre.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew