Dos events que no et pots perdre per al mes de setembre...

Durant el pròxim més de setembre la cosa esta moguda, dues cites a no molts quilometres de distància i  amb només una setmana pel mig, així es que ves planxant el tratje i plena el diposit hauràs de donar-ho tot si no t'ho vols perdre. Durant les pròximes semtmanes centrarem el nsotre espai en aquestos dos events, coneixerem més de prop bandes, Pd etc.


Comencem amb la tercera edició de l'Aplec Modernista del Sènia, aquell que te lloc a les poblacions que uneixen el País Valencià amb Catalunya,  aquest any tindrà com a eipientre de la cap de setmana la ciutat de Vinaròs exclusivament i tindrà lloc els dies 12 i 13 de setembre, com a principal novetat ens trobem un cartell d'allò més internacional, amb bandes de fora del nostre territori com per exemple els londinencs KIng Hammond o Los Disparos.

 3erAPLEC MODERNISTA DEL SÈNIA


Més info:



L'altre event a destacar es el Rhythm & beach mod & sixties  weekend a Castelló, Castelló senyores i senyors, eixà ciutat a massa petita per ser una gran capital i massa gran per ser un poble, eixa ciutat on tens la quantitat de locals, bandes i públic per respaldar-les que ja voldrien moltes ciutats amb el doble de població, però be parlar de la capital de La Plana i la seva escena, si em permeten el terme, mereixeria un article a banda i potser ha arribat el seu moment. Però be, de moment ens centrarem en la segona edició aquest weekender ple de Soul, Power po, Scooters... tot i a la vore del Mediterrani, una segona edició que supera la primera en nombre en qualitat i quantitat, ja siga referent als concert com a les allnighters.

RHYTHM & BEACH MOD & SIXTIES WEEKEND 
CASTELLÓ (LA PLANA)



Més info:





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew