A la cabina de l'Allnighter... TONI VALER-OH!

Els següents dies la cabina de l'Allnighter serà una desfilada contínua, una autèntica pasarel.la de selectors, tots amb un causa comú, infectar de ritmes seixanters els locals on tindràn lloc les allnighters al Rhythm & Beach Weekender de Castellò els pròxims dies 19 i 20 de setembre. Comencem amb un dels que "jugaràn" a casa, el Toni Valer-Oh! des de Benicàssim.


- Quants anys portes mostrant la teva música al món? quina va ser la primera vegada i on? 
Vaig començar punxant amb 16 anys  aproximadament amb un maletí de casettes, de veres, i amb  vinils des dels 18, 19 ó 20 anys, tinc ara 37 podeu fer comptes.

- Quin o quins formats de reproducció prefereixes a les teves sessions? 
A hores d'ara punxe amb vinils, concretament singles de 7,  alguna ocasió amb cd´s, quan no hi ha més remei , perque el local no disposa de plats...

- Quin es l'estil principal a les teves punxades? es l'únic o també t'introdueixes en altres terrenys? 
Estil principal, com dic jo, sixties, soul, northern-soul, mod eye-soul, beat, garaje, spycodelia, boogaloo, latin-soul, surf, groovy, 60´s, yeye... depén del local, els asistents...

- Quina ha estat la darrera adquisició que estàs desitjant mostrar al món?
La darrera adquisició, The Senators "Psychedelic senate". M'agradaria algún dia fer una sesion, tota de 60´s espanyols, tota la sessió de ie-ie.

- Una anécdota durant una sessió que no oblidaràs mai? 
Anecdota, la més divertida va se punxant en una boda amb un amic, de sobte vam alçar la vista, hi havien marxat els nuvis i convidats, s'havia acabat la boda i nosaltres continuavem punxant mentres tancaven el local, poc més i ens quedem a dintre... cal anar en compte a amb la barra llibre de las bodes, son molt dolentes...- Quines han estat les teves últimes adquisicions i que estas desitjant mostrar al món? 

- Top five, 5 temes per a cada moment de la nit:
Per començar la festa...  Cliff Nobles "The horse"
Per calfar l’ambient... Georgie Fame "Somebody stole my thunder"
Per mantindre el foc viu... October Country "My girlfriend is a witch"
El colofó... Shoking Blue "Send a postcard"
L’acomiadament... qualsevol tema de Bruno Lomas...




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew