RHYTHM & BEACH 2014, 19-20 setembre 2014, Castelló (La Plana), repasem les bandes.

Arte Pop
Enfilem la setmana que ens portarà directe al Rhythm & Beach 2014, tres seràn les bandes encarregades de posar la música en directe la nit del dissabte 20. Per una banda els castellonecs Arte Pop de sobra coneguts pels seguidors d'aquest espai. Els de La Plana aprofitaràn el weekender a casa seva per presentar el seu nou treball que porta per nom "Puente de hierro", un EP en format vinil de quatre cançons entre les que s'inclouen  els temes "Desde mi pared" i "Mirando las estrellas" editades en CD en el seu primer treball "Un sueño, una generación". L'edició d'aquest nou treball corre a carrec del segell discogràfic Hurra!, qui es va interessar per la banda després d'escoltar un tema a Radio 3.
Podeu llegir ltres referències a Arte Pop dins aquest espai picant els següents enllaços.  Entrevista Arte PopUn sueño, una generación...


The Oldians
Una altra de les bandes que actuaràn al weekender seràn els barcelonesos The Oldians, ells seràn els encarregats de posar el toc jamaicà a l'escenari. The Oldians practiquen ska-jazz en el seu sentit més estricte, sense preses, saborejant les melodies, fent gaudir els cinc sentits. Els catalans compten al seu abast amb quatre treballs de llarga durada i un EP des de el naixement de la banda allà per l'any 2001, destacant el seu darrer treball "Downtown rock" editta l'any 2013 amb el segell Liquidator.


Los Retrovisores
I ja per últim els asistents podràn gaudir d'una de les bandes amb millor directe del panorama mod i sixtie actual, els barcelonesos Los Retrovisores, qui amb un LP "La nostalgia ya no es lo que era" (Flor y Nata, 2010) i dos EPs "Alma y pisotón"i "En el surco" (Soulflat Records amb la col.laboració de BCore, 2013-2014 respectivament) fan una recerca dels sons del pasat, així doncs desenvolupen els sons beat, soul i ie-ie ibèric siguent hereus directes de bandes com Los Salvajes o Los Canarios.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew