Aquells trastets... Escuter Club Sta. Eugènia de Berga



- Quàn neix l'escuter club Santa Eugenia de Berga?
Neix a començament d’estiu de 2008 quan tres amics de Sta. Eugènia, un de Vic i un de Barcelona quedem un dissabte per fer una sortida amb les scooters fins a Tossa de Mar. Es pot dir que aquell dia va néixer el Sta. Eugènia Scooter Club.

- Quanta gent ho forma a hores d'ara? 
Som quatre gats, mai millor dit, però benavinguts. Ah! I un d’exiliat a Londres des del començament. Això fa que ens posem d’acord quasi bé sempre. 

- Existeix un altre club per la vostra zona, en cas afiirmatiu en que us diferencieu?
A la nostra comarca existeix el Vespa Club Osona des de fa una pila d’anys, però que ha passat llargs períodes inactiu. A hores d’ara desconec la situació en què es troba, diria que en una hivernació indefinida! 
Les diferències amb aquest club són bàsicament que, ells admiren només les scooters i nosaltres també però a part, tot el que hi ha darrera… el moviment mod, la cultura scooterista i la música. Nosaltres no ho entenem de cap altre manera! Ah i que muntem una moguda scooterista anual des de fa cinc anys i ells no… ja ja ja!

- Quines activitats desenvolupa el club durant l'any, algún ralli anual etc.
Tal com t’he dit abans des de fa cinc anys muntem una trobada scooterista. Durant tres anys i dins la Festa Major del poble, vam fer una matinal amb esmorzar, ruta i entrega de premis. L’any passat vam decidir canviar el format i fer una scooter run en tota regla… Ruta, dinar, entrega de premis, un VespaCross a la tarda i allnighter a la Jazz Cava de Vic. Aquest any hem celebrat la 5ª edició amb ruta, dinar, entrega de premis, concerts a la tarda i punxada a la nit… la cosa va anar molt bé, però hem quedat un pèl cremats perquè som pocs i ens toca pencar de valent! També, tenim sort que hi ha bona sintonia amb l’ajuntament i ens ajuda, si no fós així, potser ja hauríem plegat! 

- Alguna activitat extra-escuterista?, es a dir que no tinga que vore amb les escuters però que us impliqueu a nivell de club.
Activitat extra scooterista i que ens involucrem a nivell de club, no n’hi ha cap, a no ser que vulguis dir l’assistència a altres scooter run, concerts, calçotades scooteristes, etc.

- Llocs de desplaçament habitual dels membres del club (altres rallies, allnighters sonades etc.)?
A on assistim sempre són als rallies que es fan a Catalunya com: el Calella Scooter Meeting, Girona Scooter Rally, Scooter Run Manresa Revival, ScooterSoul Calçotada de Terrassa, Perpinyà Scooter Run i allnighters a Barcelona: The Boiler, Movin On, etc. A l’estat espanyol hem estat a l’Scooter Run Alkarria i mogudes com el Purple Weekend de León, el Time For Action de Madrid o el Mojo Workin’ de Donostia.


- El llloc més llunyà on s'ha desplaçat algún membre del club?El lloc més llunyà que ens hem desplaçat ha estat a l’EuroLambretta Jamboree a Avinyó (França) el 2013.

- Algún club amb el que teniu estreta relació, col.laboreu junts etc. digam a modus d'agermanamentTenim molt bona relació i contacte amb el Club Scooterista Sant Jordi de Barcelona, la SoulVespa Scooter Club de Terrassa i la gent del No Future Scooter Club de Sant Andreu. Tots ells gent fantàstica!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew