A la cabina de l'Allnighter... GENÍS WORKSONG

Seguint el fil de la darrera entrada, us presentem al Genís Worksong, coorganizador i selector de les Cool Fingers Sessions, Club Pilé on 45 i peça clau dins la primera edició de El Club de la Síncopa que tindrà lloc a Barcelona el próxim 10 d'abril. En Genís no només exercirà de coorganizadors d'aquesta primera festa de Jazz Dance a la ciutat de Barcelona, sino que també es posarà als plats junt a Jeff the Fish i Alberto Valle. Abans, però, hem volgut que aquest barcelonés de Granollers amant del jazz ens visités a la nostra cabina per compartir una de les seves sessions i revelar alguns dels temes que potser podrien sonar el proper dia 10 d'abril a la sala New Underground de Barcelona dins la seva sessió.




- Quants anys portes mostrant la teva música al món? quina va ser la primera vegada i on?
En realitat fa poc temps, des de l'abril de 2011 quan vam iniciar el Pilé on 45 a Granollers, en unes sessions d'horari de tarda-vespre al Restaurant-Llibreria Anònims. El Pilé ho vam organitzar des del Colectivo Tiempos Modernos. Allà em vaig estrenar. 

- Quin o quins formats de reproducció prefereixes a les teves sessions? 

Únicamente punxo en vinil. No m'importa punxar en 45 o 12 pulzades, ja sigui LP o single original. El 45” és molt més pràctic per portar amunt i avall, i té cert fetixisme per què negar-ho... Però en realitat compro tants elepés o més que singles, de manera que sovint sempre acabo punxant també amb aquest format. 

- Quin es l'estil principal a les teves punxades? es l'únic o també t'introdueixes en altres terrenys? 
La música negra, principalment R&B, Jazz, Funk, Soul i música llatina, sobretot brasilera. Darrerament m'estic decantant més pel Jazz, potser. Però intento jugar amb tots aquests estils quan punxo. De tant en tant vaig col·leccionant, també, altres coses més Power Pop o Punk, o Soulful House... però avui per avui no punxo així si no és entre amics en alguna festa casolana. 

- Quina ha sigut l'experiència més significativa o el millor record de tots aquestos anys?
Com en realitat he punxat relativament poc, tampoc tinc grans anècdotes. Potser, pel simbolisme i per ser un dels clubs on he apres més, punxar al Boiler ha sigut dels més emocionants i que més vaig gaudir. En canvi al Summertime de L'Ampolla és on m'he trobat més deshinibit punxant... em va encantar punxar Propellerheads amb Shirley Bassey després d'un set de Soul-Jazz i Funk... molt divertit veure com la gent de seguida va connectar amb el tema!! 

- Una anecdota durant una sessió que no oblidaràs mai, alguna petició extranya...? Lo normal, peticions d'aniversari perquè parlés pel micro o que posessim la música més fluixa perquè estaven sopant unes senyores, al restaurant on punxàvem, quan amb prou feines ho sentiem els dj's... 


- Quines han estat les teves últimes adquisicions i que estas desitjant mostrar al món? 
LP's i singles de música jazz o brasilera: Viva Brasil, Philly Joe Jones, Chick Corea, Airto... i un single de R&B Funk dels 60: Billy Shae-Rae - Do It 

- Top five, 5 temes per a cada moment de la nit
Per començar la festa... Jive Samba – Willis Jackson
Per calfar l’ambient... Jorge Ben – Take It Easy To My Brother Charlie
Per mantindre el foc viu... Tania Maria – Sementes, Graines & Seeds
El colofó... The Pharaos – Freedom Road
L’acomiadament... Linda Tillery – Freedom Time  




Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew