3er ANIVERSARI, PER MOLTS ANYS ALLNIGHTER !!


Senyores i senyors, amics i amigues, seguidors i seguidores de l'Allnighter, tinc el gran plaer d'informar-vos que aquests dies s'han complit tres anys des de que vaig posar el disc a rodar, tres anys molt intensos de festa quasi continuada, on si fem vista enrere aquest espai no ha deixat de creixer setmana a setmana, entrevistes, comentaris de discos, novetats discogràfiques, moda, agenda setmanal etc. Tot i sabent que sempre es pot millorar i aquest serà el meu proposit en el futur, em considere ple i satisfet d'aquestos tres anys, vull demanar disculpes a tots aquells que dia a dia es treballen concerts, allnighters, editen treballs en bandes, distribuidores i segells etc. i per manca de temps no han pogut apareixer durant aquestos tres anys i es que es difícil estar a totes, postser un dia els arribe el moment.

Vull donar les gràcies a tota la gent que segueix el blog setmana rera setmana, s'interessa per ell,  escriu i  col.labora d'una manera o un altra, així com aquells que tenen el detall de fer-nos arribar les seves promos ja siga en format digital o físic, i per supost aquells que ens deixen els seus comentaris al blog, facebook o mitjançant el correu electronic.
En un futur espere continuar fent més gran aquest espai, aportar novetats i continuar siguent un aparador  per a bandes, segells, selectors etc. on poder mostrar la seva feina. 
Com no podia ser menys hi haurà festa d'aniversari en forma d'Aplec Modernista, un cap de setmana ple d'exposicions, escuters i  música, molta música, en vinil i en directe que tindrà lloc  els dies 8 i 9 de maig. La setmana vinent presentaré el cartell definitiu del que serà el II Aplec Modernista del Camp de Morvedre i que servira de festa d'aniversari de l'Allnighter, així es que ja saps...

Deixa caure l'agulla, fes girar el disc, no descuides la teva imatge i no deixes de ballar, això no ha fet més que començar... estàs a l'Allnighter.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew